anyżowa
Fanka BB :)
Jenyyy kocham te praliny Lindor te kulki one są takie pyszne.Ja już tez dziś przepadałam ze słodkim
Podkradłam imieninowe praliny Lindor mężowi czekam na wyrok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jenyyy kocham te praliny Lindor te kulki one są takie pyszne.Ja już tez dziś przepadałam ze słodkim
Podkradłam imieninowe praliny Lindor mężowi czekam na wyrok
Oooo smak dzieciństwa pyszne toO matko ja bym zjadła Kinder Country
Nie ma co mieć wyrzuty jak jest ochota to trzeba zjeść
To życzę powodzenia i szybkiego uzyskania dwóch kresek. Powodzeniadziękuję ! Wierzę, że masz racje ! Tarczyca ok, jeśli chodzi o cukier musze skontrolować, ale nie zauważyłam żadnych objawów u mnie, zeby podejrzewać problemy z glikemia jednak wolę sprawdzić
Hahaha Noooo trochę mnie nie było, miałam dużo innych tematów na głowie ale wróciłamTysiąc lat Cię nie widziałam
Musimy się dogadać, ja nawet się szarpać nie będę, tylko poproszęchyba już Ci mówiłam coś na ten temat? nie będę żadnych skierowań brać, bo nie będę się szarpać
To ja będę sie modlić z Tobą, żeby Twoje plamienia nie wystąpiłyja oprócz czekania od owu do testowania mam po drodze jeszcze punkt zaczepienia - modle sie o brak plamień 7dpo
Dzisiaj się zajadałam Kinder Country nawet chciałam zabrać i zjeść synowi drugieO matko ja bym zjadła Kinder Country
Nie ma co mieć wyrzuty jak jest ochota to trzeba zjeść
a ile Ci wyszła przy jakich widelkach? To bardzo prawdopodobne, bo prolaktyna jest wrażliwaJak teraz to czytam to widzę, że nie zachowałam higieny badania....może dlatego wyszła podwyższona
Heja, jasne, witaj! Życzymy, żebyś szybko sobie stąd poszła (wiem, jak to brzmi, ale rozumiesz o co chodzi )
a teraz się rozgość i zapraszamy