Kaala
Fanka BB :)
Każda z Nas czeka !No to czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każda z Nas czeka !No to czekam
fajnie wam z tymi bolącymi jajnikami jakkolwiek to brzmi ja jestem 8/9 dpo i nie mam żadnych objawów, nic mnie nie kłuje, nie boliMam takie same objawy jak Ty
Ale przez okres starań zbiera się okropna suma taka prawda!Policzyłam, ze w tym miesiącu wydam z 500 zł na badania i lekarza xD
7 dpo chce zrobić proga, wit D i TSH 90 zł
w piątek zrobię przeciwciała przeciwplemnikowe i przeciwjądrowe, zabawa za 230 zł
Wizyta pewnie min 250 zł
niby niedużo, ale dużo
ale ile osób nie zarabiając nawet najniższej krajowej ma dzieci!Ale przez okres starań zbiera się okropna suma taka prawda!
Weź zarabiaj najniższa krajowa to sorry, ale nie stać Cię na starania wtedy, nie ma opcji .
No to fakt. Ale mówię o takich co ciężka pracują i pojawiają się problemy, bo niektórzy poprostu są mało obrotni , a ograniczają ich już całkiem finanse, bo już nie wspomnę procedura in vitro, jakaś immunologia, gdzie tam już kwoty zabijają . Ale to temat w sumie rzeka. Niektórym za łatwo niepotrzebnie dzieci przychodzą.ale ile osób nie zarabiając nawet najniższej krajowej ma dzieci!
Czy ja wiem czy fajnie to pewnie oznaka PMs abo ból po owufajnie wam z tymi bolącymi jajnikami jakkolwiek to brzmi ja jestem 8/9 dpo i nie mam żadnych objawów, nic mnie nie kłuje, nie boli
Tsh i wit D - ogarnij sobie skierowanie od gina, po co płacićPoliczyłam, ze w tym miesiącu wydam z 500 zł na badania i lekarza xD
7 dpo chce zrobić proga, wit D i TSH 90 zł
w piątek zrobię przeciwciała przeciwplemnikowe i przeciwjądrowe, zabawa za 230 zł
Wizyta pewnie min 250 zł
niby niedużo, ale dużo