reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No to czekam
serious the simpsons GIF
Każda z Nas czeka ! 🤞🤞🤞

reklama
Policzyłam, ze w tym miesiącu wydam z 500 zł na badania i lekarza xD
7 dpo chce zrobić proga, wit D i TSH 90 zł
w piątek zrobię przeciwciała przeciwplemnikowe i przeciwjądrowe, zabawa za 230 zł
Wizyta pewnie min 250 zł
niby niedużo, ale dużo

w piątek zrobię przeciwciała przeciwplemnikowe i przeciwjądrowe, zabawa za 230 zł
Wizyta pewnie min 250 zł
niby niedużo, ale dużo
Ale przez okres starań zbiera się okropna suma taka prawda!
Weź zarabiaj najniższa krajowa to sorry, ale nie stać Cię na starania wtedy, nie ma opcji 😪.

ale ile osób nie zarabiając nawet najniższej krajowej ma dzieci! 😅
No to fakt. Ale mówię o takich co ciężka pracują i pojawiają się problemy, bo niektórzy poprostu są mało obrotni 🤷‍♀️, a ograniczają ich już całkiem finanse, bo już nie wspomnę procedura in vitro, jakaś immunologia, gdzie tam już kwoty zabijają 🙈. Ale to temat w sumie rzeka. Niektórym za łatwo niepotrzebnie dzieci przychodzą😪.

reklama
Wizyta pewnie min 250 zł
niby niedużo, ale dużo
Tsh i wit D - ogarnij sobie skierowanie od gina, po co płacić 😁

Do góry