Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak stosujesz ? Tak jak w ulotce ? Zastanawiam się czy kupic i spróbować. W sumie to raczej nie powinno zaszkodzićBrałam już około 6 cykli. Jak ją biorę to bardzo boli mnie podbrzusze. Na mnie działa bo przez to, że mam owulacje, mam w miarę regularne cykle. Biorę razem z inozytolem. Mam pcos.
po 10 latach się odezwali super, może też się odezwa, chociaż jeżeli milczą to znaczy że genetyczny bliźniak jest zdrowyteż jestem w bazie dawców! ❤ super sprawa
No ja korzystam z Luxmedu z monitoringu, tam mam już umówione 2 usg . Ale może jeszcze w sumie tu u siebie coś mi się na nfz uda pójść , zobaczę, bo serio ja nie wiem czasami czy niektórzy umieją robić , ale zobaczę. No, a chce zobaczyć jak ten cykl bo jak słabiutko się rozchula to mam brać 2x1 clo, może na lutowe urodziny z mężem zrobimy sobie prezentjak masz hajsy to szukaj
ja tam chodzę z medivover, bo jakbym miała wydawać jeszcze na usg, to by mnie trzon strzelił.
Uważam, że jak masz problem z owulka, to po lekach rach ciach i będzie cionsz ❤ tego właśnie życzę
Trzymamy kciuki za CiebiePóki co na żaden termin testowania się nie zapisuję, ale przycupnę sobie tutaj z wami
Jutro mam wizytę u gina (16dc) to okaże się co z owulacją. Byłam w 13dc to mówił, że jeszcze kilka dni, ale jakiś pęcherzyk był. Od wczoraj boli brzuch, ale przy moim PCOSie raczej spisałam styczeń na straty. Zobaczymy.
Też bym musiała, a coś mi ciężko się zabrać . Moje dziecko w postaci kitela ciągnie mnie na przytulanki na kanapieej możecie kurła przez godzinę nic nie pisać bo sprzątam łazienkę?
ja jestem zarejestrowana już od 10 lat właśnie. Super sprawa. Daj znać, czy się zakwalifikujeszpo 10 latach się odezwali super, może też się odezwa, chociaż jeżeli milczą to znaczy że genetyczny bliźniak jest zdrowy
no bo kitki takie są! ale weź nie posprzątaj jego kuwety, to się obrazi!Też bym musiała, a coś mi ciężko się zabrać . Moje dziecko w postaci kitela ciągnie mnie na przytulanki na kanapie
Oj no na to nie ma opcji, zaraz by była skarga w postaci sików w innym miejscuno bo kitki takie są! ale weź nie posprzątaj jego kuwety, to się obrazi!