reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
jak masz hajsy to szukaj 😀
ja tam chodzę z medivover, bo jakbym miała wydawać jeszcze na usg, to by mnie trzon strzelił.
Uważam, że jak masz problem z owulka, to po lekach rach ciach i będzie cionsz ❤ tego właśnie życzę
No ja korzystam z Luxmedu z monitoringu, tam mam już umówione 2 usg 😂. Ale może jeszcze w sumie tu u siebie coś mi się na nfz uda pójść 😂, zobaczę, bo serio ja nie wiem czasami czy niektórzy umieją robić 😂, ale zobaczę. No, a chce zobaczyć jak ten cykl bo jak słabiutko się rozchula to mam brać 2x1 clo🙈, może na lutowe urodziny z mężem zrobimy sobie prezent 🥰

Póki co na żaden termin testowania się nie zapisuję, ale przycupnę sobie tutaj z wami :)
Jutro mam wizytę u gina (16dc) to okaże się co z owulacją. Byłam w 13dc to mówił, że jeszcze kilka dni, ale jakiś pęcherzyk był. Od wczoraj boli brzuch, ale przy moim PCOSie raczej spisałam styczeń na straty. Zobaczymy.

Póki co na żaden termin testowania się nie zapisuję, ale przycupnę sobie tutaj z wami :)
Jutro mam wizytę u gina (16dc) to okaże się co z owulacją. Byłam w 13dc to mówił, że jeszcze kilka dni, ale jakiś pęcherzyk był. Od wczoraj boli brzuch, ale przy moim PCOSie raczej spisałam styczeń na straty. Zobaczymy.
Trzymamy kciuki za Ciebie 🍀✊✊

reklama
Do góry