reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy początek - wrzesień 2024

reklama
O rany to widzę że większość z Was przytyła tyle co nic. Ja startowałam z dużą niedowagą - 52 przy wzroście 176 i przytyłam 11kg. Wydaje mi się że to jest ok i wystarczająco dużo jak porównuję z Waszymi wagami a mnie moja lekarka cały czas strofuje🤷🏻‍♀️

Aaga to mi właśnie została ostatnia rzecz do zrobienia czyli właśnie wyczyszczenie wózka, fotelika i nosidła ale odkładam to bo to najtrudniejsze zadanie ale też właśnie dlatego że boję się że pozdejmuje to wszystko i nie będę umiała tego złożyć🫣

Ja ostatnio pytałam lekarza czy właśnie za dużo nie tyje ale powiedział że w normie i się nie przejmować🙂
A prasujecie jakoś ten materiał wózka? Ja nie mam parownicy i trochę się boję zwykłym żelazkiem a jest strasznie wygniecony

.fajne tam jest jednak wrzucanie w stopce jakiegoś info o sobie i suwaczka.
Z głowy nie pamiętam która jest już w którym tyg ciąży...

To prawda, może tutaj też się da to zrobić. Trzeba to jakoś ogarnąć. Poczytam później jak to zrobić.

Ja o swojej wadze to wolę nie myśleć. 173 wzrostu i waga 81kg to jest jakaś masakra chociaż niby nic po mnie nie widać no ale ja to czuję 🙈

Ja się o mojej wadze nie będę wypowiadać 😅😅😅 przy was to hipcio jestem, no ale zaczynałam z dużą nadwagą więc będę się martwić po ciąży. No właśnie mój brzuch ostatnio jest taki napięty i to w sensie nie skóra na brzuchu tylko brzuch w środku.

Nie słyszałam nigdy o tych paznokciach Press on, musze poczytać.

Będę szukać info jak wrzucić suwaczek bo fajnie się patrzy na te uciekające tygodnie.

U mnie +11 kg, niestety jest to więcej niż na tym samym etapie pierwszej ciąży,a już startowałam z wyższej wagi 🙈 ale ostatnio mój żołądek nie ma miejsca i mniej jem, więc może zwolni trochę

Nie pamiętam która z was wysyłała listę nicków do założenia zamkniętego wątku ale chyba się nie załapałam, jak już sie tam przeniesiecie to dodajcie mnie pls 🍰🍫🍩

Edit: próbowałam dodać suwaczek ale nie wiem czy go widać ??

reklama
pociesze Cie że ja 35+4 i brzuch już jakiś czas nie rośnie za bardzo tylko robi się tak nabity, ponoć waczyna ubywać wód a dziecko przybiera. Szczyt wód jest jakoś 33tc
A mam takie głupie pytanie gdzie te wody idą? 😅 Ja w 33 tc miałam afi ponad 15 A w 35 już 10

Do góry