reklama
WeraAnna
Fanka BB :)
O rany to widzę że większość z Was przytyła tyle co nic. Ja startowałam z dużą niedowagą - 52 przy wzroście 176 i przytyłam 11kg. Wydaje mi się że to jest ok i wystarczająco dużo jak porównuję z Waszymi wagami a mnie moja lekarka cały czas strofuje
Aaga to mi właśnie została ostatnia rzecz do zrobienia czyli właśnie wyczyszczenie wózka, fotelika i nosidła ale odkładam to bo to najtrudniejsze zadanie ale też właśnie dlatego że boję się że pozdejmuje to wszystko i nie będę umiała tego złożyć
Aaga to mi właśnie została ostatnia rzecz do zrobienia czyli właśnie wyczyszczenie wózka, fotelika i nosidła ale odkładam to bo to najtrudniejsze zadanie ale też właśnie dlatego że boję się że pozdejmuje to wszystko i nie będę umiała tego złożyć
tam gdzie najbardziej sterczya gdzie aktualnie wypada pas?
blador2
melduję się jako największa, ale waga to mój drażliwy temat... no będzie co zrzucaćto będziemy dwa hipcie ja 164 cm i 75 kg to było miesiąc temu. Teraz nawet nie chce wiedzieć
pociesze Cie że ja 35+4 i brzuch już jakiś czas nie rośnie za bardzo tylko robi się tak nabity, ponoć waczyna ubywać wód a dziecko przybiera. Szczyt wód jest jakoś 33tc103 cm w najszerszym miejscu w brzuchu, a ja dopiero 31+4
mar_ti
.fajne tam jest jednak wrzucanie w stopce jakiegoś info o sobie i suwaczka.
Z głowy nie pamiętam która jest już w którym tyg ciąży...
To prawda, może tutaj też się da to zrobić. Trzeba to jakoś ogarnąć. Poczytam później jak to zrobić.
Ja o swojej wadze to wolę nie myśleć. 173 wzrostu i waga 81kg to jest jakaś masakra chociaż niby nic po mnie nie widać no ale ja to czuję
puszeknieokruszek
Ja się o mojej wadze nie będę wypowiadać przy was to hipcio jestem, no ale zaczynałam z dużą nadwagą więc będę się martwić po ciąży. No właśnie mój brzuch ostatnio jest taki napięty i to w sensie nie skóra na brzuchu tylko brzuch w środku.
Nie słyszałam nigdy o tych paznokciach Press on, musze poczytać.
Będę szukać info jak wrzucić suwaczek bo fajnie się patrzy na te uciekające tygodnie.
Nie słyszałam nigdy o tych paznokciach Press on, musze poczytać.
Będę szukać info jak wrzucić suwaczek bo fajnie się patrzy na te uciekające tygodnie.
Zzzaba
Zaangażowana w BB
U mnie +11 kg, niestety jest to więcej niż na tym samym etapie pierwszej ciąży,a już startowałam z wyższej wagi ale ostatnio mój żołądek nie ma miejsca i mniej jem, więc może zwolni trochę
Nie pamiętam która z was wysyłała listę nicków do założenia zamkniętego wątku ale chyba się nie załapałam, jak już sie tam przeniesiecie to dodajcie mnie pls
Edit: próbowałam dodać suwaczek ale nie wiem czy go widać ??
Nie pamiętam która z was wysyłała listę nicków do założenia zamkniętego wątku ale chyba się nie załapałam, jak już sie tam przeniesiecie to dodajcie mnie pls
Edit: próbowałam dodać suwaczek ale nie wiem czy go widać ??
reklama
Akczi
A mam takie głupie pytanie gdzie te wody idą? Ja w 33 tc miałam afi ponad 15 A w 35 już 10pociesze Cie że ja 35+4 i brzuch już jakiś czas nie rośnie za bardzo tylko robi się tak nabity, ponoć waczyna ubywać wód a dziecko przybiera. Szczyt wód jest jakoś 33tc