Królowa_Śniegu
Fanka BB :)
Czy nasz wątek jest już prywatny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeszcze nieCzy nasz wątek jest już prywatny?
Ja w ciąży przytyłam zaledwie 2 kg właśnie przez tą dietę.No właśnie moja księgowa to już ogarnęła i faktycznie miałam nadpłatę składek ale tak czy siak gdyby nie pensja z mojej 1/2 etatu to bym była przez tamten czas bez kasy.
Czy któraś z Was miała tak że po przejściu na dietę cukrzycową teraz w ciąży schudła lub przestała tyć?
to będziemy dwa hipcie ja 164 cm i 75 kg to było miesiąc temu. Teraz nawet nie chce wiedziećTo ja już taki hipopotam karłowaty
160 wzrost , a waga z 76 będzie.
a gdzie aktualnie wypada pas?Tu tez się dało stopkę za suwakiem tylko nie wiem jak
Jak ktoś ma ma lo na plusie albo 0 to schudl, porodzie od razu spadniee ok 6/7 od razu do miesiąc Jeszce że 2 pewnie.
Ja to mam powrót zgaga Ale dziś pierwszy raz od dawna byłam naprawdę głodna i miałam ochotę na dwwolaj. Pojechałam do takiej domowej kuchni zamówiłam z frytkami i zamieściłam może 1/3 Nie chciało mi się tego brać na wynos to jadłam chyba z godzinę ale udało się zgaga nie mam ale czuje jakbym zjadła konia.
Na wadze mam dalej malutko, ale brzuch już 94 do 97 wieczorem ma.
Jutro idę na wizytę.
Ile macie w pasie?