miranda
Fanka BB :)
zaczyna wyrywac, ale zwykle my.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a więc jak już pisałam Kacperek chodzi od 19 , poza tym potrafi wejść (wdrapać się) na łóżko i zejść z niego zsuwając nóżki a potem resztę oczywiście pilnuję bo czasem wejdzie a potem siada tyłem do krawędzi łóżka i może spaść , wejdzie na pufę a nawet prześlizguje się przez nią , zastawiałam mu pufami wejście do kuchni bo podjadał psią karmę więc nauczył się tak pokonywać przeszkody wsuwa się na puf potem z drugiej strony spuszcza się rączkami na podłogę a potem resztę
, umie też podnieść sobie sedes żeby dostać się do wody w kibelku i jak tylko zauważy że drzwi do łazienki są otwarte to jak formuła1 do nich pędzi a i wchodzi do kabiny , pić nawet z kubeczka niekapka mu samemu nie daję bo zamiast pić bawi się i pluje , a jak chce zwrócić na siebie czyjąś uwagę to woła ee ee poza tym w mówieniu żadnych nowości u nas nie ma , no i jako jedyne z moich dzieci kompletnie nie interesuje go telewizor chłopcy to od reklam wzroku nie mogli oderwać a on nic nie ruszają go ani reklamy ani bajki