Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twój wynik po przeliczeniu to 6,96 czyli jest super jak na Twój wiek i wg mnie nie świadczy o PCOS, ale to musi ocenić lekarz.A czy może ktoś zinterpretować mój wynik AMH przy wieku 24, może wskazywać na zespół policystycznych jajników ?
A w wieku 24 lata to nie powinno być 8,71-83,5? Czy zle rozumiem ?Twój wynik po przeliczeniu to 6,96 czyli jest super jak na Twój wiek i wg mnie nie świadczy o PCOS, ale to musi ocenić lekarz.
Czyli tzn ze wszystko jest okej ? Bo staramy się o dziecko już pół roku i nie wychodzi.Tak, takie masz widełki w podanych jednostkach pmol. Masz wynik 49,76 pmol a widełki w pmol tak jak piszesz czyli się mieścisz. Jednak przeliczyłam Ci na zwykle jesnostki (twój wynik x 0,14) abyś się później w nerwach nie porównywała, ze koleżanka w twoim wieku miała wynik 4 a ty 49
Wg mnie poziom jest ok. Trzeba uzbroić się w cierpliwość. Nie zawsze wychodzi szybko… niestetyCzyli tzn ze wszystko jest okej ? Bo staramy się o dziecko już pół roku i nie wychodzi.