PepkaS
Fanka BB :)
Jest dobrzeDziewczyny, mam już pierwsze wyniki. Pomożecie zinterpretować? I do kogo mam się teraz udać - hematolog, immunolog?
Zobacz załącznik 1600047
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest dobrzeDziewczyny, mam już pierwsze wyniki. Pomożecie zinterpretować? I do kogo mam się teraz udać - hematolog, immunolog?
Zobacz załącznik 1600047
tutaj wydaje się być ok, a robiłaś już genetyczne na trombofilie?Dziewczyny, mam już pierwsze wyniki. Pomożecie zinterpretować? I do kogo mam się teraz udać - hematolog, immunolog?
Zobacz załącznik 1600047
Póki co tylko to, genetyczne później zrobię bo je można w każdej chwili.tutaj wydaje się być ok, a robiłaś już genetyczne na trombofilie?
Dobrze, dziękuję Chociaż wynik trochę mnie zawiódł, byłam pewna że już coś wyjdzie i będę miała czego się złapać, a tu dupa zbita.a tak ogólnie... jak się czujesz?
Ale to dobrze, że nic nie wyszło! To znaczy, że to po prostu był to pech.Póki co tylko to, genetyczne później zrobię bo je można w każdej chwili.
Dobrze, dziękuję Chociaż wynik trochę mnie zawiódł, byłam pewna że już coś wyjdzie i będę miała czego się złapać, a tu dupa zbita.
Ale pech już trzeci raz? To chyba niemożliwe I mniej więcej zawsze w tym samym czasieAle to dobrze, że nic nie wyszło! To znaczy, że to po prostu był to pech.
Mi też nic a nic nie wyszło
To może trzeba jeszcze głębiej szukać a partner robił jakieś badania?Ale pech już trzeci raz? To chyba niemożliwe I mniej więcej zawsze w tym samym czasie
Nie, wydaje mi się że nie ma takiej potrzeby bo z zachodzeniem problemu nie mam. 2-3 cykle i zawsze jest. Z utrzymaniem mam tylko problem Jestem w ogóle na samym początku drogi, chcę z tymi wynikami pójść do lekarza żeby mi powiedział co dalejTo może trzeba jeszcze głębiej szukać a partner robił jakieś badania?
Moja znajoma co ma dwa poronienia za sobą radziła mi, żeby sprawdzić też partnera. Że może to mieć ogromny wpływ jak się później ta ciąża rozwija i czy się utrzymuje. Ale nie wiem, bo nie zagłębiałam się w temat.Nie, wydaje mi się że nie ma takiej potrzeby bo z zachodzeniem problemu nie mam. 2-3 cykle i zawsze jest. Z utrzymaniem mam tylko problem Jestem w ogóle na samym początku drogi, chcę z tymi wynikami pójść do lekarza żeby mi powiedział co dalej
A dlatego o tym wspomniałam, bo diagnozowała się latami, to zalecenia jej lekarzy.Moja znajoma co ma dwa poronienia za sobą radziła mi, żeby sprawdzić też partnera. Że może to mieć ogromny wpływ jak się później ta ciąża rozwija i czy się utrzymuje. Ale nie wiem, bo nie zagłębiałam się w temat.