reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

czesc. wczoraj wyszlam ze szpitala. ale bylam z powodu cukrzycy a nie szyjki tym razem. szyjka poki co taka sama. nic sie nie skrocilo od 5 tygodni jak bylam ostatnio w szpitalu. rozwarcia tez brak. maly wazy 1300 gram.

no i lezę dalej.niestety mam jakąs infekcje bo biocenoza pochwy stopnia III. posiew bede miala najwczesniej jutro.no i zobaczymy co tam wyjdzie. w poniedzialek ide do mojej gin,i przepisze mi antybiotyk. martwię sie tą infecją ale przy cukrzycy niestety jestem na nie bardziej podatna.. nistety tym razem mam gorszą cukrzyce bo sama dieta ni wystarcza i musze wstrzykiwac insuline i w udo i w brzuch.. ah niech ten czas leci.aby do swiąt!!!

Do góry