reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niewidoczny zarodek

Hej,
Dnia 11.02 moja beta wynosiła prawie 9000
14.02 było ponad 17 000
12 oraz 14 miałam robione USG.
W obu przypadkach widać oba pęcherzyki ale nie widać zarodka.
Ostatnia miesiaczke mialam 31 grudnia czyli według wszelkich teorii wypada 6t+5d
2 dni przed spodziewaną miesiączka(26.01) robiłam test który wyszedł negatywny. Następny zrobiłam 9 lutego i wyszedł pozytywny.
Moje cykle ostatnimi czasy trwały od 28dni do nawet 31.
W poniedziałek mam powtórzyć betę.
Zastanawiam się czy jest to normalne i czy któraś z was miała podobnie i wszystko było w porządku i ten zarodek się pojawił..

reklama
Hej,
Dnia 11.02 moja beta wynosiła prawie 9000
14.02 było ponad 17 000
12 oraz 14 miałam robione USG.
W obu przypadkach widać oba pęcherzyki ale nie widać zarodka.
Ostatnia miesiaczke mialam 31 grudnia czyli według wszelkich teorii wypada 6t+5d
2 dni przed spodziewaną miesiączka(26.01) robiłam test który wyszedł negatywny. Następny zrobiłam 9 lutego i wyszedł pozytywny.
Moje cykle ostatnimi czasy trwały od 28dni do nawet 31.
W poniedziałek mam powtórzyć betę.
Zastanawiam się czy jest to normalne i czy któraś z was miała podobnie i wszystko było w porządku i ten zarodek się pojawił..

Zwykle zarodek pojawia się tak z 3 dni po pęcherzyku żółtkowym. I jednocześnie praktycznie nie zdarza się, żeby nie było zarodka jeżeli pęcherzyk żółtkowy jest. Według mnie tego 14.02 było po prostu jeszcze o ten 1 dzień za wcześnie.

Ja bym bety nie robiła. Tylko poszła na USG i to raczej pod koniec tygodnia niż na początku

Do góry