reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niepokoje w ciąży

nie byłam wczoraj boi nie miałam z kim chorego synka zostawić a dzisiaj od rana próbuje sie dodzownić do gina i nie odbiera więc mnie szlak trafia;/

reklama
No więc byłam u lekarza...okazalo się że mam pogłębiona anemie i totalnie wycieńczony organizm...studia,dogoterapia,4latek w domu i wogóle za aktywn ajetsem :sorry:dodatkowo prze siedzenie po 14 godzin na uczelni przez jeden dzień z noga na nogę spodoało że powstała grzybica i to ona wywołała infekcje i coś tam się zaczeło sączyć:-(zapisala mi pełno lekarstw...problemem też są skurcze :shocked2:wczoraj dostałam w nocy i miałam co 6 minut a potem poprostu odeszły:eek: oj maluszek za szybko się wybiera na ten świat:szok:kiepski dzień...wogóle jakiś kryzys mam bo non stop rycze i użylam się nad sobą a to dziwne bo zawsze to ja byłam taka że wszytskich pocieszałam i myslałam pozytywnie...może to hormony?? nie wiem...

Andrewa, ja takze jestem z Poznania:) gdybys nie miala z kim zostawic synka nastepnym razem to sie odezwij, ja siedze z mlodym w domku wiec mozemy sie zaprzyjaznic z Twoim Synkiem:) jak by co pisz prywatną wiadomość. Pozdrawiam:)

hej dziewczyny
dfawno mnie nie bylo :(
mam malo czasu dla siebie x(

a tak btw to mam nowe zdjecia nalego x)
r09s3b.jpg

m8hcex.jpg

Witam.Jestem nowa i chciałam zaciągnąć porady od was-kobiet,które są w ciązy i maja pewne informacje na ciazowe dolegliwosci.Wczoraj robiłam test ciazowy i pokazał mi 2 kreski.Dzis wogole jest termin @.Jeśli chodzi o objawy to mam nastepujace:silne zawroty głowy,lekkie mdłości,ale to czasem,czeste oddawanie moczu-nawet bardzo czeste,senność.Ale moje pytanie dotyczy dolegliwosci zwiazanych z podbrzuszem-tym co tam sie dzieje.Czuje jak rozciaga mi sie macica,po bokach wiazadła.Ale czy w tak wczesnej ciazy w jakiej ja jestem(jutro dowiem sie ktory to tydzien,bo mam wizyte u ginekologa)moga pojawiac sie takie lekkie parosekundowe ukłucia na środku podbrzusza a dokładniej nad naszym narządem??? tak nisko??? czy to nie jest niebezpieczne??? czytałam,ze zadne skurcze,bóle itd w tej czesci podbrzusza nie sa mile widziane...dodam,ze 2 lata temu miałam dwie ciaze obumarłe:( prosze doradzcie mi bo kto jak nie wy...pozdrawiam

Dziewczyny prosze o poradę. Dwa dni temu miałam jednorazowe rozwolnienie, przy którym bardzo bolał mnie brzuch, doslownie myslałam,że mi go rozerwie. Czy taki krotkotrwaly ból ( całe zajście trwało może 20 minut) mógł zaszkodzic dziecku?
Nie wiem czy ta biegunka to nie efekt zaparć ciągłych w ciązy i może musiało mi ulżyc raz :zawstydzona/y: Jak sobie radzicie z zaparciami?

reklama
Do góry