reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niepokoje w ciąży

reklama
ma byc 10 ruchów o tej samej porze, jak dzidzi sie nie rusza to zjesc cos słodkiego .Pamietajmy ze jak mamy aktywny dzien dziecko może spać i bedzie mialo nas gdzies

nieraz dziecko rusza sie mniej nieraz wiecej to normlane.Tak jak we wczesniejszych postach było mówione ze chodzi o reakcje na duszenie tzw taka szamotanine albo jak dziecko przez cały dzień nie odpowiada

a mój sie z kolei rzadko ruszal.wogóle nie kopal.za to teraz cały czas kopie.ostatnio przy badaniu w szpitalu pielegniarki mu nogi trzymały;dbo kopał w metalowe łózeczko.
a ja na to"prosze mu nie trzymać,w domu kopie w stól i we wszystko co się da,pięty ma zachartowane:D:D

Dzięki dziewczyny ,nie mialam nigdy problemow z sercem ani z nerwica.
Mowicie zeby udac sie na izbe przyjec ? tylko jakie oni moga zrobic badania w tym kierunku ? Zadnego przeswietlenia klatki piersiowej ani pluc zrobic nie moga :(

reklama
hej dziewczyny....ja się martwie bo mnie brzuch boli i strasznie krzyże....myślicie że to normalnie w 4 tygodniu ciąży??
cały czas tylko myślę o tym czy wszystko będzie oki.....czy to normalne.....czy może coś nie tak..... dzwoniłam dzisiaj do mojego lekarza kazał zrobic mi badania krwi i moczu i pojawić się u niego za tydzień.... aaa to jeszcze tak długoooo

Do góry