D
delete
Gość
Moje 6 miesięczne dziecko od miesiąca dziwnie się zachowuje. Mogę to opisać tak : "zaczyna podciągać nóżki,jakby ruchem tłoczącym bardzo sie przy tym męczy, podobnie przed snem w łóżeczku, wpada wtedy w taki letarg,oczy jej się wywracają, wpycha pieluszkę lub cokolwiek innego, co jej wpadnie w łapki do ust, ciągnie się za śpiochy albo za bluzkę, jest cala spocona i czerwona, ciemiączko bardzo pulsuje, kiedy chcę ją wziąć na ręce, żeby jej przerwać, ona zaczyna się denerwować i płacze, przeważnie po około 10 min zasypia"
Byłam z tym u Pediatry. Był zaskoczony.Powiedział,ze na onanizm za wcześnie i kazał po prostu odwracać uwagę dziecka.To jest jednak nie do zrobienia na tym stopniu zaawansowania problemu. To weszło jej tak bardzo w krew z,e już robi to nawet podczas spaceru w wózku i zawsze gdy jest zostawiona sama sobie. Jestem wykończona, nie mogę odejść na chwilę aby nie zostawiać dziecka samego. Mnie to męczy, drażni i przeraża.
Czy któraś z Was miała podobny problem ?
Byłam z tym u Pediatry. Był zaskoczony.Powiedział,ze na onanizm za wcześnie i kazał po prostu odwracać uwagę dziecka.To jest jednak nie do zrobienia na tym stopniu zaawansowania problemu. To weszło jej tak bardzo w krew z,e już robi to nawet podczas spaceru w wózku i zawsze gdy jest zostawiona sama sobie. Jestem wykończona, nie mogę odejść na chwilę aby nie zostawiać dziecka samego. Mnie to męczy, drażni i przeraża.
Czy któraś z Was miała podobny problem ?