reklama
Ale masz brać niepokalanek od Swanson czy Castagnus? Bo to dwa różne preparaty.
Poza tym, skoro lekarz tak zaleca to dlaczego podważasz jego zdanie? Jeżeli mu nie ufasz to zmień lekarza. My tu raczej nie mamy medycznego wykształcenia i nie znamy Twojego przypadku i wyników, żeby wiedzieć czy powinnaś przyjmować diostinex z niepokalankiem czy nie.
Poza tym, skoro lekarz tak zaleca to dlaczego podważasz jego zdanie? Jeżeli mu nie ufasz to zmień lekarza. My tu raczej nie mamy medycznego wykształcenia i nie znamy Twojego przypadku i wyników, żeby wiedzieć czy powinnaś przyjmować diostinex z niepokalankiem czy nie.
iza_rz_97
Fanka BB :)
Może inaczej chodziło mi o to że w castagnus też jest niepokalanek, a czytałam że akurat dostinex z castagnusem nie idą w parze , a zastanawiam mnie to czy skoro ja biorę od Swanson czy to też nie współgra ze sobą.
Ale masz brać niepokalanek od Swanson czy Castagnus? Bo to dwa różne preparaty.
Ale nadal nie zmienia to faktu, że tak zalecił lekarz. Więc chyba wie co robi, prawda? No chyba, że przyjmujesz coś na własną rękę... To już inna bajka i wątpliwości zrozumiałe. Ale w takim wypadku lepiej zapytać ginekologa, a nie na forum.Może inaczej chodziło mi o to że w castagnus też jest niepokalanek, a czytałam że akurat dostinex z castagnusem nie idą w parze , a zastanawiam mnie to czy skoro ja biorę od Swanson czy to też nie współgra ze sobą.
Chyba, że lekarzowi nie ufasz i negujesz jego metody. Wtedy zamiast specjalistek z forum lepiej poszukać lekarz, któremu się wierzy i ufa. Zupełnie nie rozumiem jak to możliwe, że obce osoby są dla Ciebie mądrzejsze, a ich zdaniem ważniejsze od zdania specjalisty.
iza_rz_97
Fanka BB :)
A czy ja powiedziałam że są mądrzejsze ? Nie, więc proszę nie wyciagaj sama takich wniosków. Na niepokalanku napisane jest że nie można przyjmować z lekami hormonalnymi więc ciekawi mnie czy ktoś miał z tym jakieś doświadczenia. Tyle w temacie
Chyba, że lekarzowi nie ufasz i negujesz jego metody. Wtedy zamiast specjalistek z forum lepiej poszukać lekarz, któremu się wierzy i ufa. Zupełnie nie rozumiem jak to możliwe, że obce osoby są dla Ciebie mądrzejsze, a ich zdaniem ważniejsze od zdania specjalisty.
reklama
Zadzwoń do lekarza i zapytaj. Tyle w temacie.A czy ja powiedziałam że są mądrzejsze ? Nie, więc proszę nie wyciagaj sama takich wniosków. Na niepokalanku napisane jest że nie można przyjmować z lekami hormonalnymi więc ciekawi mnie czy ktoś miał z tym jakieś doświadczenia. Tyle w temacie