reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Angelie

Czekająca mamusia
Miasto
Łódź/Basingstoke-UK
ten wątek zakładam z myślą o tym, żeby- ..starać się nasze nieobecności usprawiedliwiać
wink2.gif
tzn.- np. mogłybyśmy przed planowanym odpoczynkiem od bb napisać...zmykam bo...np. wyjezdzam na urlop...
wrociłam
bądź: nie będzie mnie przez weekend bo... itd..
takie nasze usprawiedliwienia
tak po to żebyśmy nie marwiły się o inne nasze kwietnióweczki - wkońcu tego nam nie wolno ;-)

reklama
mozna też tu dodać wieści ze szpitala (byle nie za szybko;-)) itp. Najlepiej BEZ KOMENTARZY

To ja bede pierwsza z usprawiedliwieniem:-) Pojawialam sie na watku zanim zalozono oficjalne kwietniowki, niestety teraz mam takie mdlosci i samopoczucie, ze nie daje rady siedziec na forum, ale pewnie za jakis miesiac bede Was odwiedzac codziennie:-) Pozdrawiam wszystkie kwietnioweczki:-)

Ja z kolei pozdrawiam z patologii ciąży, gdzie trafiłam po wymiotach ze skrajnym odwodnieniem. I tak tu sobie siedzę, nie mam niestety siły was śledzić, ale mam nadzieję że niedługo wyjdę...

to i ja sie dopisze, pisalam chyba z miesiac temu albo i dawniej...przez czas nieobecnosci probowalam ustalic wraz z lekarzami przyczyne plamien i krwawien. Po wielu badaniach zagadke udalo sie rozwiazac-polpi na szyjce, dzidzius zdrowy, nic mu/jej nie zagraza-serduszko bije w tempie 150 :-) wyglada jak mala biedroneczka/zuczek. A ja wracam do was w lepszym nastroju.

Kochane melduję,że od dzisiaj do następnej środy zniknę bo wyjeżdżam do siostry troszkę odpocząć i zobaczyć moją kochaną chrześnice. Trzymajcie się i dbajcie o siebie i fasolki.:-)

Przepraszam że się nie odzywam ale źle się czuję mdłości mnie wykańczają schudłam już 4 kg :(
Jak mi przejdzie to się odezwę mam nadzieję że to potrwa już niedługo
Pozdrawiam

czesc dziewczyny, ja melduję swój powrot z urlopu :)

wrocilam, ale juz nie wiem w co ręce wsadzić - studia, papierki, praca k remont mieszkania także z góry sie usprawiedliwiam za to, ze nie bede codziennym gościem ma bb :(

kobitki musze w tym tygodniu skonczyc swoja mgr i raczej mnie nie bedzie... moze z doskoku

reklama
Dziewczyny, ja na jakiś czas znikam, nie wiadomo co będzie z tą moją ciążą, mam plamienia, boli brzuch, dzisiaj 3 lekarzy robiło mi usg, nic dalej nie wiadomo, może to ciąża pozamaciczna, mimo że pęcherzyk w macicy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.