reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci!

Dziewczyny ja to was z góry przeprazam ze nie biore udzialu w zyciu forum ale jak nie mialam kompa tak nie mam dalej, wtedy bylo mi latwiej od kogos skorzystac a teraz z malym to ciezko ale postaram sie cos ogarnac, takze wróce napewno niedlugo !!

reklama
i ja usprfawiedliwam swoja nieobecnosc tym,..ze..malo teraz bywam na forum..a i ciezko mi orzebic sie przez ilosc postow;D ..staram sie jednak sledzic na biezaco co i jak:)
i chyba mi umklo- co sie dziele np. z Emih?

Czasu brak ostatnio...najpierw urodziny Piotrusia,później chrzciny Basieńki, w międzyczasie jeszcze małe sprawy remontowe i dwójka grzecznych aczkolwiek bardzo absorbujących dzieciaczków...ale z głowy już mamy chrzciny więc teraz czasu już więcej będzie i na forum i dla siebie samej.

ja melduje, ze staram sie regularnie podczytywac- na ile sie da, ale nie nadazam za Wami..:O...
no i sama jestem w UK..wiec sa moemnty, ze nie wiem w co rece wlozyc...a obiady musze codziennie gotowac ze wz . na starsza coreczk,e ktora po przedszkolu wraca glodna..itd..no i jak wieczorem zasiadm do kompa...to- jest co czytac:)..

Melduję, że wybywam do rodziców za jakąś godzinkę, będę dopiero po Nowym Roku. Nie wiem, jak tam z dostępem do netu, bo mój lapek w naprawie, a brat jakieś roszady robił i nie wiem, czy ich komp już podłączony (bo generalnie to każdy na lapku, a ja nie lubię korzystać z czyjegoś). Na pewno zajrzę jeszcze ze świątecznymi życzeniami :)

mam rodzicow do pomocy:p, ale troszke chorujemy ostatnio:((( dzis umieralam- chyba grypa zoladkowa mnie dopadla:((((((((((9na dwa konce- masakra jakas od 22 do 5 rano sie meczylam:(
teraz dochodze do siebie...a na jedzenie patrzec nie moge:(