reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci!

ja teraz troszke jestem/bede z doskoku, bo szukalismy wiekszego mieszkania...i na dniach sie wyprowadzamy:-) a na drugi dzien lecimy do Polski...pozniej moge mie miec chwilowego dostepu do netu...choc mam w tel..nie wiem jak zrobic, by bylo l..tzn tu tez nie moge napisac, ale zawsze moge skopjowac, a nie wiem jak sie to robi w telefonie...musze napisac do admina o zmiane nicka...(choc juz raz pisalam..mialam kiedys przez l...pozniej byly porzadki na forum..zmiany szat graf...i mnie zmieiono:eek:

no i Ci zmienili nicka. wiec z nieobecnosci bedziesz usprawiedliwiona ale czasem sie musisz odezwac bo juz bedziesz mogla ;-) ps-udanego urlopiku w pl :tak::-)

reklama
taaa teraz jestem Rusia:-D
oj bede zagladac bede obiecuje, a na urlopie kompik z dostepe do netu tez bede miala...wiec jak tylko znajdzie sie czas...na bb wskakuje!;-)

:-D-dziekuje- wychozi na to, ze mi tylko leniowi caly czas urlopu zyczycie..:-Dja nie Egipt teraz PL..a w rzeczywistosci marzy mi sie - robienie nic!:-p
czlowiekowi nigdy nie dogodzisz:-D

Ja zarejestrowałam się dopiero wczoraj. Niestety nie mam za dużo czasu żeby regularnie wchodzić na forum. Od poniedziałku do piątku pracuję, a w weekendy studiuję. Jak już mam weekend wolny to zajmuję się domem, a właściwie nadrabiam zaległości, pomaga mi w tym wszystkim tylko mąż. A teraz jak mam ferie, to byłam chora i na nic nie miałam ochoty. Zadko mam czas tylko dla siebie.

my wyjezdzamy dzis popoludniu do Londynu bo M ma konferencje szefow kuchni! bede we wtorek wieczorkiem! trzymajcie sie cieplutko...

Ja się melduje i wyjaśniam moją nieobecność. Mąż pisze teraz pracę inżynierską i coś programuje na komputerze, nie dość, że komputer cały czas się zamula to jeszcze internet szwankuje:wściekła/y: tak więc mam ograniczony dostęp do forum:-(szkoda:-( ale mam nadzieje, że dam radę być w miarę na bieżąco i się udzielać. A teraz idę nadrabiać...

reklama
Ja dziewczyny opuszczam was naogoł na weekendy ale to dlatego ze szkola mnie niestety goni....
No a ostatnio raczej malo sie odzywam glownie z powodow mojego dupnego humoru :)
ale podczytuje was niesmialo caly czas !