reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności i wieści

Dorota napisala mi ze Oliwka miala bardzo zle wyniki krwi, a konkretnie CRP i jutro rano bedzie miala je powtorzone i jak bedzie ok i dzis ogolnie jak dzisbedzie ok to jutro popoludniu pojda do domu. Garaczki juz nie ma, kupki narazie jedna, zaczyna jesc:tak:
Wiec trzymamy kciuki zeby wyniki wyszly dobrze:tak:

reklama
No to lepsze wiesci, ale hmmm czyzby chcieli je wypisac do domku bez wyszukania dokładnej przyczyny??

Mam nadzieje ze to juz koniec klopotów zdrowotnych Oliwki na dłuzszy czas...

Widzę ze Magda juz napisała wam co u Dorotki niestety nawaliłam ale mam dziś wyprawiane ur Laury więc nie miałam kiedy do kompa usiąć;-)
Moze G zostanie z Oli to Dorotka podejdzie do domku i wejdzie na bb:tak:

Czesc dziewczyny :-)
Czarna I Magda Nie klocic mi sie tu prosze bo czuje ze to przezemnie sie klocicie :-(

Czarna i Magda dzieki za motywacje Od wczoraj jak bylam u ordynatora i jak sie wsio wypytalam to teraz jak tylko cos jej podadza to ja pytam co i jak

Ale fakt ze tu u mnie maja dziwne podejscie do pacjentow Lekarze za gburowaci itp Ale pelegniarki sa lepsze i to ich pytam jak cos oliwce przynosza A teraz juz na wizytach pytam lekarzy co i jak Tak jak dzis z tymi wynikami krwi

Oliwka juz o wiele lepiej Lobuzuje Moj kochany szkrabek
Nie wiem podobno jak jutro wyniki wyjda dobre t do domu pojdziemy Ale sie nie nastawiam bo nie wiem co jutro pokaze

Salmonelle wykluczyli na szczescie :-)

Czarna dzieki za przekazywanie wieci
Magda ;-)

Aha zapomnialam Agamir jest w szpitalu z Maksiem bo temperarura skoczyla
Maksio dostal zoltaczki i jest naswietlany Agamir jest z nim w szpitalu Dzis na chwile pojechala do domu do Antosia ale na noc wraca do szpitala
Maksio to tez bedzie alrgik bo go wysypalo Agamir musi zmienic diete
Czekaja na wyniki bilirubiny

Mam nadzieje ze wsio bedzie ok :-)

reklama
Do góry