reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Widzę każda mama musi się nasłuchać tych "dobrych rad" koleżanek, babć i innych dobrych wróżek :) ja mojego synka usypiam na rękach (czasem gdy bolą mnie nogi po pracy pomagam sobie leżaczkiem) i wiecie co? A niech sobie gadają! Ja to uwielbiam! Pewnie, że wygodnie byłoby odłożyć Maluszka i mieć spokój święty, ale czy faktycznie tego właśnie chcemy? Ja mam świadomość, że za moment (bo czas przecież tak szybko ucieka...) mój syn nie będzie się już tyle tulił, nie będzie potrzebował tyle czułości, będzie pewnie "no weź mama, nie rób siary" ;) dlatego mam zamiar kołysać go do snu tak długo, jak mi na to pozwoli! O! :)

Do góry