Cześć.
Mam mętlik w głowie. Zastanawiam się czy zrobić test..ale czy już mogę?
15.01.2023 test owulacyjny pozytywy
15/16.01 miałam owulację czułam ból
Staraliśmy się.
17.01 potwierdzone u ginekolog pęknięte ciałko żółte, endometrium idealne, wyniki też.
Lekarz zalecił aby od 18.01 brać 2 razy dziennie (rano i wieczór) luteina podjęzykowo przez 16 dni.
Okres powinnam dostać ok 30/31.01
cylke regularne 28-31
dzis jest 27 dc
jutro chce zrobic rano test, bedzie to 28dc
Zakupilam test o czulowci 10mlu firmy pink super czuły płytkowy
Lekko pobolują mnie piersi i może trochę częściej oddaje mocz ale nie też dużo piję wody, herbat.. w tygodniu zdarzyło mi się położyć dwa razy na 30 min drzemki..od.kilku dni odbija mi się ale nie wymiotuję
Dodam że we wrześniu miałam laparoskopię która miała nam w końcu umożliwić zajście w ciążę (był zrost otrzewnej mięśniaki i wodniak) Dodatkowo za jednym zabiegiem sprawdzono drożność jajowodów- są drożne.
U ginekologa 17.01 który prowadzi moje leczenie usłyszałam że jest wszystko książkowo ładnie i że mam wierzyć że się uda..
Obiecałam sobie że będę czekać do 1 lutego ale już myśli nie dają mi spokoju!!
Tak bardzo chciałabym zrobić już test..
Myślicie że już mogę? Jutro były by 2 dni przed @.
Mam mętlik w głowie. Zastanawiam się czy zrobić test..ale czy już mogę?
15.01.2023 test owulacyjny pozytywy
15/16.01 miałam owulację czułam ból
Staraliśmy się.
17.01 potwierdzone u ginekolog pęknięte ciałko żółte, endometrium idealne, wyniki też.
Lekarz zalecił aby od 18.01 brać 2 razy dziennie (rano i wieczór) luteina podjęzykowo przez 16 dni.
Okres powinnam dostać ok 30/31.01
cylke regularne 28-31
dzis jest 27 dc
jutro chce zrobic rano test, bedzie to 28dc
Zakupilam test o czulowci 10mlu firmy pink super czuły płytkowy
Lekko pobolują mnie piersi i może trochę częściej oddaje mocz ale nie też dużo piję wody, herbat.. w tygodniu zdarzyło mi się położyć dwa razy na 30 min drzemki..od.kilku dni odbija mi się ale nie wymiotuję
Dodam że we wrześniu miałam laparoskopię która miała nam w końcu umożliwić zajście w ciążę (był zrost otrzewnej mięśniaki i wodniak) Dodatkowo za jednym zabiegiem sprawdzono drożność jajowodów- są drożne.
U ginekologa 17.01 który prowadzi moje leczenie usłyszałam że jest wszystko książkowo ładnie i że mam wierzyć że się uda..
Obiecałam sobie że będę czekać do 1 lutego ale już myśli nie dają mi spokoju!!
Tak bardzo chciałabym zrobić już test..
Myślicie że już mogę? Jutro były by 2 dni przed @.