Cześć dziewczyny. Czekałam na okres bo chcieliśmy podejsc do transferu na cyklu sztucznym ale okres sie spóźnia 8 dni w niedzielę zrobiłam test był blady plus wczoraj mocniejszy i dziś taki jak w niedzielę. Martwię się jestem po 2 poronieniach w około 5 tyg. Ale teraz biorę leki na podtrzymanie. Utrogestan 3 x dziennie . Nie mogę zrobić bety bo mieszkam w Holandi ale mam usg w czwartek kazali mi przyjechać. Ostatni okres 27.11.2021. Dodam testy po kolei od niedzieli. Co myślicie?
reklama
Xxxladyhxxx
Fanka BB :)
Są pozytywne. Nie chce być inaczej. Gratki!Cześć dziewczyny. Czekałam na okres bo chcieliśmy podejsc do transferu na cyklu sztucznym ale okres sie spóźnia 8 dni w niedzielę zrobiłam test był blady plus wczoraj mocniejszy i dziś taki jak w niedzielę. Martwię się jestem po 2 poronieniach w około 5 tyg. Ale teraz biorę leki na podtrzymanie. Utrogestan 3 x dziennie . Nie mogę zrobić bety bo mieszkam w Holandi ale mam usg w czwartek kazali mi przyjechać. Ostatni okres 27.11.2021. Dodam testy po kolei od niedzieli. Co myślicie?
Passtelova
Ja po 5dniowym spóźnieniu miałam podobne. Teraz jestem w 18tc. Wystarczy, że owulacja się przesunęła.Jak na spóźnienie 8 dniowe to dość blade kreski..:/ Niczego nie zmienisz, musisz poczekać..
Ale ja raczej byłabym sceptycznie nastawiona.. Trzymam jednak mocno kciuki!!
Autorko postu, szkoda, że nie możesz wykonać bety, byłabyś może spokojniejsza, ale absolutnie nie sugeruje się tym, czy kreska jest na teście ciemną czy jasna. Jest wyraźna, a to oznacza ciążę. Jej intensywność nie będzie cię informować o tym czy ciąża rozwija się prawidłowo. Życzę cierpliwości w następnych tygodniach, przyda się
Malgos123
Ja robiłam test 3 dni po spóźnionej miesiączce i wyszła też blada kreska. Teraz jestem w 13 tygodniu ciąży i według USG ciąża jest młodsza o tydzień z OM, więc teoretycznie test był zrobiony ok 10 dni po owulacji więc myślę że w twoim przypadku jest tak samo i owulacja była później i dlatego mimo 8 dni spóźnienia masz blada kreskę. W załączniku mój test.
Załączniki
marta18691
Ja miałam 2tygodnie różnicyJa robiłam test 3 dni po spóźnionej miesiączce i wyszła też blada kreska. Teraz jestem w 13 tygodniu ciąży i według USG ciąża jest młodsza o tydzień z OM, więc teoretycznie test był zrobiony ok 10 dni po owulacji więc myślę że w twoim przypadku jest tak samo i owulacja była później i dlatego mimo 8 dni spóźnienia masz blada kreskę. W załączniku mój test.

reklama
blanny
Testy pozytywne. Musisz czekać. W czwartek to wątpię, czy będzie coś widać, bo pewnie zarodek trochę młodszy niż om. Ale nie martw się na zapas, często tak jest.Cześć dziewczyny. Czekałam na okres bo chcieliśmy podejsc do transferu na cyklu sztucznym ale okres sie spóźnia 8 dni w niedzielę zrobiłam test był blady plus wczoraj mocniejszy i dziś taki jak w niedzielę. Martwię się jestem po 2 poronieniach w około 5 tyg. Ale teraz biorę leki na podtrzymanie. Utrogestan 3 x dziennie . Nie mogę zrobić bety bo mieszkam w Holandi ale mam usg w czwartek kazali mi przyjechać. Ostatni okres 27.11.2021. Dodam testy po kolei od niedzieli. Co myślicie?
Podziel się: