reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatywny test ciązowy

Hejka przychodzę z pytaniem. Miałam stosunek prawie 2 miesiace temu, zrobilismy to przez kilka minut bez antykoncepcji i potem partner zalozył Kondom. Boję sie ze moglam zajsc w ciaze przez płyn ejakulacyjny. Okres spoznial mi się 4 dni po czym dostałam miesiaczke normalną jak zawsze. W internecie przeczytałam o tym, że niektore kobiety okres w ciaży dostały. Spanikowałam i zrobiłam cztery testy (pierwszy ok 3 tygodnie po stosunku) i następne trzy ok 4 tygodni po wszystkie były negatywne ale teraz miewam inne objawy niż zawsze (ból sutków szczegolnie lewego oraz ból w dolnym brzuchu) jestem 2 dni od nastepnego okresu i chcialabym sie dowiesziec czy jest szansa na to że jestem w ciąży czy mogę to ostatecznie wykluczyć

Załączniki

• Snapchat-345739014.jpg
    Snapchat-345739014.jpg
    178 KB · Wyświetleń: 295
  • Messenger_creation_82FD9B0B-62B9-4DB5-AB6B-2B6E009BE2A6.jpg
    Messenger_creation_82FD9B0B-62B9-4DB5-AB6B-2B6E009BE2A6.jpg
    214 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Przecież to miesiączka oznacza brak ciąży a Ty ją dostałaś. Do tego testy są negatywne. Skąd ta ciąża, bo chyba z kapusty 😛

Ostatnia edycja:
reklama
Nie jest to trolling poprostu jestem w tym wszytkim nowa i chciałam się poprostu upewnić. Przepraszam za kłopot
Ludzie tutaj są przewrażliwieni, bo było sporo postów trollingowych tego typu.
Szanse zajścia w ciążę od preejakulatu są marne, ale zawsze jakieś. Pamiętajcie, żeby zawsze używać zabezpieczenia w odpowiedni sposób, ewentualnie znajdźcie jakąś inną metodę, jeżeli prezerwatywy wam nie odpowiadają.

reklama
Do góry