Liczę na waszą pomoc drogie mamy Potrzebuję kupić dobry nawilżacz powietrza,ale właściwie nie wiem czym mam się kierować Niektóre sa bardzo drogie i raczej mnie na nie nie stać. Wypatrzyłam taki Magiczna Planeta: Najtańszy sklep multimedia, rtv i agd wydaje mi się,ze jest odpowiedni,ale pewności nie mam. Czy któraś z was miał może podobny?
reklama
Y
yra245
Gość
jak dla mnie za drogi, z allegro mam za 60 zł i jestem mega zadowolona
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja kupowalam na allegro nawilzacz climatic i jestem zadowolona kupowalam za ok 80 a w practikerze ten sam ok 119
Moja teściowa bardzo sobie chwali triadę.
O coś takiego : Oczyszczacze powietrza - Nawilżacz, oczyszczacz, pochłaniacz pyłków i kurzu Triada Turbo 6 w 1
O coś takiego : Oczyszczacze powietrza - Nawilżacz, oczyszczacz, pochłaniacz pyłków i kurzu Triada Turbo 6 w 1
Też polecam triadę. poza funkcją nawilżania ma również inne zastosowania min. oczyszcza powietrze, joinizuje, klimatyzuje. Idealne urządzenie gdy w domu mieszka alergik.
Ja kupilam na allegro nawilzacz Misty 10, poniewaz ma duzy zbiornik (starcza na cala noc nawet przy silnym nastawieniu), jest cichutki i po nastawieniu zadanej wilgotnosci sam ja utrzymuje (wlacza sie i wylacza wg potrzeby). Jestem bardzo zadowolna przede wszystkim dlatego, ze od kiedy go uzywamy skonczyly sie ciagle katary i problemy z oddychaniem w nocy. Dlugo sie zastanawialam czy warto, ale jak tylko rozpoczal sie sezon grzewczy wilgotnosc powietrza w pokoju Malej spadla do 20-25% (wg stacji pogodowej). Kladlam mokre reczniki, ale niewiele pomagaly, nigdy nie udalo mi sie uzyskac wiecej niz 30%, a podobno optymalnie jest ok 50%. Ceramicznych pojemnikow nie probowalam, bo moja Niunia juz raczkuje i probuje chodzic.
lenkaa*
Fanka BB :)
Ja polecam topcom kidzzz:
https://www.babyboom.pl/forum/maly-alergik-f25/nawilzacz-powietrza-46036/
To jest mój 3 nawilżacz powietrza. Najpierw miałam ultradźwiękowy, ale po 2 latach się wykończył przez moją straasznie twardą wodę - kamień go zeżarł. Później kupiłam zwykły climatic i używałam filtrowanej wody - lipa, głośny jak traktor i na podłodze była wiecznie kałuża wody, później zaszedł grzybkiem, bo nie wszędzie był dostęp z wymyciem i po włączeniu w tym roku zasunął wonią stęchlizny, więc kupiłam właśnie topcom.
Nawilżacz jest super - ultradźwiękowy z jonizacją i pomijając wszystkie bajery jakie posiada, o których każdy sobie może poczytać w opisie, to ma wieelki wlew na wodę, w dziurze mieszczą się obie dłonie, więc jest zupełnie swobodny dostęp do czyszczenia tego ściereczką - porządnie, bo opłukanie g...o daje ( oba poprzednie miały wlew o średnicy ok 4 - 5 cm). Ma mało zakamarów w dolnej części - jednym słowem można go idealnie wyczyścić i nigdzie nie zostanie szlam, czy nalot z odstanej wody - a to jest moim zdaniem właśnie najważniejsze przy kupnie nawilżacza - żeby sobie później nie fundować rozpylania zarodników grzybka w sypialni dziecka.
https://www.babyboom.pl/forum/maly-alergik-f25/nawilzacz-powietrza-46036/
To jest mój 3 nawilżacz powietrza. Najpierw miałam ultradźwiękowy, ale po 2 latach się wykończył przez moją straasznie twardą wodę - kamień go zeżarł. Później kupiłam zwykły climatic i używałam filtrowanej wody - lipa, głośny jak traktor i na podłodze była wiecznie kałuża wody, później zaszedł grzybkiem, bo nie wszędzie był dostęp z wymyciem i po włączeniu w tym roku zasunął wonią stęchlizny, więc kupiłam właśnie topcom.
Nawilżacz jest super - ultradźwiękowy z jonizacją i pomijając wszystkie bajery jakie posiada, o których każdy sobie może poczytać w opisie, to ma wieelki wlew na wodę, w dziurze mieszczą się obie dłonie, więc jest zupełnie swobodny dostęp do czyszczenia tego ściereczką - porządnie, bo opłukanie g...o daje ( oba poprzednie miały wlew o średnicy ok 4 - 5 cm). Ma mało zakamarów w dolnej części - jednym słowem można go idealnie wyczyścić i nigdzie nie zostanie szlam, czy nalot z odstanej wody - a to jest moim zdaniem właśnie najważniejsze przy kupnie nawilżacza - żeby sobie później nie fundować rozpylania zarodników grzybka w sypialni dziecka.
gosiulek73
mama K&K&A
Lenka i jak Ci się sprawdza ten nawilżacz? Nadal jesteś zadowolona? Mam zamiar kupić taki nawilżacz. Czy ma on jakieś fitry? Możesz coś więcej npisać?
reklama
Cos takiego znalazłam sklep, Nawilżacz ultradzwiękowy, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci Z opisu wynika, że naprawdę profesjonalna rzecz i idealnie nadaje się do nawilżania powietrza, szczególnie jeżeli w domu znajduje się małe dziecko. Czasem takie nawilżacze lepiej działają niż te większe, a sa juz na pewno lepsze od tych, wieszanych na kaloryferach.
reklama
Podziel się: