gosiulek73
mama K&K&A
Jazeera gdzieś Ty kupiła ten nawilżacz? Nigdzie go nie mogę dostać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkich.po przeczytaniu opinii z tego forum wczoraj kupiłem Topcom 1850 i mam z nim mały problem (chyba gdyż nigdy wcześniej nie miałem nawilżacza)
Czy moglibyście mi napisać czy wasze działają podobnie ?? Chodzi o to ,że gdy nastawie wilgotność i zostanie ona osiągnięta to wg instrukcji powinna nastąpić 5 minutowa przerwa (że niby oblicza wilgotność w tym czasie) i chodzi o to , że u mnie nie ma tej przerwy nie wiedzieć dlaczego.wilgotność troche skacze o 1% i on sie ciągle się załącza.do konkretów: nastawiam wilgotność powiedzmy 55% - zostaje osiągnięta nawilżacz sie wyłącza , po kilku sekundach spada na 54 i sie nawilżacz załącza , pochodzi kilka sekund dojdzie do 55 i sie znowu wyłącza...czy to normalne u was też tak skacze ?? pytam nie tylko do właścicieli tego modelu.boje sie że przez takie ciągłe zał/wył szybciej sie popsuje...prosze o pomoc i pozdrawiam serdecznie