reklama
moonglo
Fanka BB :)
Gratulacje!Ja juz jestem po skurcze same zaczely mi sie kolo 1 w nocy z soboty na niedziele i urodzilam wczoraj wieczorem w 41 tygodniu. Tak to dzis tez musialabym sie zglosic na oddzial. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i daj znac co i jak ☺
Poziomka303
Początkująca w BB
DziekujeGratulacje!
Od wczoraj na oddziale jestem wczoraj o 6 zaczęły się brązowo krwawe plamienia więc termin wizyty w szpitalu przypadkiem wyszedł całkiem dobrze, bo inaczej bym się martwiła że coś nie tak a okazało się że to wynik skracajacej się szyjki jednak rozwarcia brak i będą wywoływać dziś lub jutro czekam dopiero na decyzjęDaj znać co u Ciebie
Gratuluję!!! Jak wrażenia?;pGratulacje!
Od wczoraj na oddziale jestem wczoraj o 6 zaczęły się brązowo krwawe plamienia więc termin wizyty w szpitalu przypadkiem wyszedł całkiem dobrze, bo inaczej bym się martwiła że coś nie tak a okazało się że to wynik skracajacej się szyjki jednak rozwarcia brak i będą wywoływać dziś lub jutro czekam dopiero na decyzję
U mnie tak samoJa byłam dzisiaj na KTG i USG w szpitalu, nic się póki co nie zapowiada
Poziomka303
Początkująca w BB
U mnie tak samo
No właśnie tez ciekawa jestem jak poszło ☺@Sylvia91 co tam u Ciebie? Już rozpakowana jesteś?
Hej! Tak 1 Czerwca na świat przyszła moja córeczka@Sylvia91 co tam u Ciebie? Już rozpakowana jesteś?
reklama
Pojechałam ze skierowaniem w poniedziałek, we wtorek miałam balonik, w środę 2 kroplówki z oxytocyną, znieczulenie podpajeczynkowe i gaz rozweselający podczas porodu. Rodziłam od 7 do 18 . Niestety szyjka macicy była twarda gruba nieprzygotowana do porodu ( to był 41 tydzień ciąży) Rozwarcie się robiło skurcze narastały niestety ta szyjka wszystko blokowała dziecko napieralo główka a szyjka trzymała zakończyło się cesarskim cięciem. W szpitalu byłam od poniedziałku do soboty. A jak u Was dziewczyny dajcie znaćNo właśnie tez ciekawa jestem jak poszło ☺
Podziel się: