reklama
Pokaż zdjęcie pokoikuU mnie już wszystko skompletowane, wyprawne, wyprasowane, poukładane. Teraz tylko czekamy Pokoik też gotowy. Już nie możemy się doczekać naszego maluszka
taśka
Fanka BB :)
Nasza garderoba nie ma porównania do @Dotkass ale po malutku kompletujemy
A to łóżeczko jakie kupiliśmy ale pościel będzie inna
Wózek, zdecydowaliśmy się na bugaboo cameleon 3 na srebrnym stelażu, taki jak na zdjęciu
A fotelik to kiddy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Pięknie!
Nasza garderoba nie ma porównania do @Dotkass ale po malutku kompletujemy
A to łóżeczko jakie kupiliśmy ale pościel będzie inna
Wózek, zdecydowaliśmy się na bugaboo cameleon 3 na srebrnym stelażu, taki jak na zdjęciu
A fotelik to kiddy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wózek cudny, ale mam niższy budżet, będzie trzeba coś wymyślić
marcys213
Ja też kupiłam kombinezon (dla chłopca w dinozaury) a konkretnie dwa, jeden na 50/56 i drugi na 62/68 i muszę przyznać, że nie wiem który rozmiar zostawić bardziej skłaniam się do większego, ale sama nie wiem... A Ty jaki rozmiar kupiłaś?Ok zmobilizowalam sięjestem bardzo zadowolona z kombinezonu Udało się tylko dlatego,że pracuje w Lidlu i koleżanki wpyscily mnie przed otwarciem
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Leila.jm
Ja też kupiłam w dinozaury, ten 50/56 wystarczy uważam. Mój syn lutowy również I miał 56 I był za duży aż do końca zimy, pomimo że wydawał się maly ten kombinezon.Ja też kupiłam kombinezon (dla chłopca w dinozaury) a konkretnie dwa, jeden na 50/56 i drugi na 62/68 i muszę przyznać, że nie wiem który rozmiar zostawić bardziej skłaniam się do większego, ale sama nie wiem... A Ty jaki rozmiar kupiłaś?
marcys213
Dzięki za radę chyba masz rację. Różnica pomiędzy tymi rozmiarami jest spora i w tym większym z pewnością by się "utopił"Ja też kupiłam w dinozaury, ten 50/56 wystarczy uważam. Mój syn lutowy również I miał 56 I był za duży aż do końca zimy, pomimo że wydawał się maly ten kombinezon.
reklama
DorciaMamaOlka