reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

Do kapieli i przewijania bardzo fajne na kolkach robi firma chicco. Male a bardzo praktyczne
Widziałam z tej firmy ale uważam, że jest zdecydowanie za droga na krótki czas używania. Poza tym ta firma zawiodła mnie juz kilka razy przy pierwszym synu i raczej nie kupuje ich produktów.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widziałam z tej firmy ale uważam, że jest zdecydowanie za droga na krótki czas używania. Poza tym ta firma zawiodła mnie juz kilka razy przy pierwszym synu i raczej nie kupuje ich produktów.

Jedyne co mam z tej firmy i jestem zadowolona to leżaczek...funkcjonuje przez cały czas, ma wkładkę dla niemowlaka i regulowane pozycje siedzenia, bez udziwnień...oby moje córy w Nim siedziałem i trzecia tez będzie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jedyne co mam z tej firmy i jestem zadowolona to leżaczek...funkcjonuje przez cały czas, ma wkładkę dla niemowlaka i regulowane pozycje siedzenia, bez udziwnień...oby moje córy w Nim siedziałem i trzecia tez będzie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam przy Ignasiu dwa leżaczki. Jeden miałam możliwośc kupienia za parę groszy z conecco przy większych zakupach, taki bonus mi dali ale tego się pozbyłam. Mam jeszcze taka hustaweczke-lezaczek zdaje się, że z fisher price. Zostawiłam go na strychu z myślą, że może kiedys córka będzie miała dziecko to jej maluch odziedziczy po wujku Ignacym[emoji6]a tu taka niespodzianka...samej mi się przyda[emoji4]a on akurat fajny jest, bo ma projektor, cichutkie, delikatne melodyjki i buja się sam mechanicznie nie musze stać i dyndac. Choc przyznam, że Ignaś niekoniecznie go uwielbiał.[emoji38]

...a ja ten wybrałam, bo potrzebowałam czegoś co zabawi mi dziecko kiedy potrzebuje zrobić coś w kuchni a będziemy sami w domu i nie będę mogła liczyć na pomoc pozostałych domowników...niestety okazało się, że nic nie zastąpi jednak mamusi[emoji7]. Mój syn ma już 5 lat a nadal jest wpatrzony we mnie jak w obrazek. Ten starszy niestety aż tak zakochany w swojej mamusi nigdy nie byl[emoji38]

Ja juz wybralam lozeczko dostawkowe i wozek. Zakup bedzie pozniej. Wozek firmy cybex. Poza tym kilka ciuszkow na rozmiar 56.
Stoję teraz nad wyborem wozka i zdecydować się nie mogę. [emoji26]Im dłużej to trwa tym mąż po trochu obniża wielkosc kwoty, którą ustaliliśmy, ze przeznaczymy na pierwsze cztery kola naszego syna. Musze się streszczac, bo czas gra na moja niekorzyść, a chce mieć taki wozek, które będzie mi idealnie pasował[emoji4]

Stoję teraz nad wyborem wozka i zdecydować się nie mogę. [emoji26]Im dłużej to trwa tym mąż po trochu obniża wielkosc kwoty, którą ustaliliśmy, ze przeznaczymy na pierwsze cztery kola naszego syna. Musze się streszczac, bo czas gra na moja niekorzyść, a chce mieć taki wozek, które będzie mi idealnie pasował[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

My z mezem zdecydowalismy sie na wozek cybex priam. Opinie super, troszke kosztuje natomiast mysle o uzywanych elementach. Dobre ma opinie. A Ty o jakim myslalas?

My z mezem zdecydowalismy sie na wozek cybex priam. Opinie super, troszke kosztuje natomiast mysle o uzywanych elementach. Dobre ma opinie. A Ty o jakim myslalas?[/QUOTE]
Cybex priam kojarzę. Fajny ale ma dla mnie dwa mankamenty. Jeden to barierka w gondoli to już go u mnie dyskwalifikuje i drugie zbyt małe kółka. Jeśli chodzi o mój wozek to nie mam wybranego modelu. Cały czas buszuje po internecie oglądam, porownuje. Wiem tylko na co będę zwracać uwagę przy wyborze swojego wozka.

reklama
Do góry