reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hej kochane. Jestem z marcowek. Powiedzcie mi jaki komplet kupujecie do gondoli? Kocyk czy kolderke? Bo mam straszny dylemat. Niby termin mam na początek marca ale na 80 proc. czeka mnie cc w lutym. Poradzcie coś
Ja planuje komplet pościeli. Mam tez kocyk, śpiworek i osłonkę na gondole w razie w., ale ja będę pewnie w drugiej połowie stycznia rodziła
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Ja właśnie wczoraj zamówiłam przez internet 2 komplety pościeli i materac do łozeczka.Ja planuje komplet pościeli. Mam tez kocyk, śpiworek i osłonkę na gondole w razie w., ale ja będę pewnie w drugiej połowie stycznia rodziła
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Ja właśnie wczoraj zamówiłam przez internet 2 komplety pościeli i materac do łozeczka.
Ja w piątek lozeczko i pościel...a wczoraj trzy komplety zmian pościeli i prześcieradła, po materac będziemy jechać do IKEA
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Miałaś kiedys komode kapielowa na kolkach? Zastanawiam się nad jej kupnem.Ja w piątek lozeczko i pościel...a wczoraj trzy komplety zmian pościeli i prześcieradła, po materac będziemy jechać do IKEA
Ewelincia1711
Początkująca w BB
Ja juz wybralam lozeczko dostawkowe i wozek. Zakup bedzie pozniej. Wozek firmy cybex. Poza tym kilka ciuszkow na rozmiar 56.
Dotkass
Miałaś kiedys komode kapielowa na kolkach? Zastanawiam się nad jej kupnem.
Nie
Ewelincia1711
Początkująca w BB
Do kapieli i przewijania bardzo fajne na kolkach robi firma chicco. Male a bardzo praktyczne
reklama
Dotkass
Do kapieli i przewijania bardzo fajne na kolkach robi firma chicco. Male a bardzo praktyczne
Bardzo nie lubię tej firmy