DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Ja zacznę kupować po 20 tc...teraz wszystko można kupić od ręki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na wszystko przyjdzie czas [emoji7][emoji7][emoji7]I ja jeszcze nie kupuje, nie przez zabobony tylko... Jakoś mi tak dziwnie wchodzić do tych dzieciowych sklepów, czuje się tam jeszcze nie na miejscu. Nie potrafię sobie wyobrazić, że kupuje coś dla SWOJEGO dziecka [emoji15] co oznacza, że fakt, że będę mamą jeszcze do mnie nie do końca dotarł no i prawdą jest, że wolę wstrzymać się jeszcze kilka tygodni, bo wiem że gdyby coś się stało bardzo bym cierpiała. Myślę, że jak już będę czuła ruchy to dużo się zmieni, również w psychice [emoji5]
Ja myślę, że jak już kupię jedna rzecz to już potem pójdzie...Shemshi ja tak samo mam. Ale chciałam kupić cokolwiek żeby to do mnie dotarło
Cudeńka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Musiałam!!!
rozumiem Cię [emoji4]ja juz tez kilka zakupów poczynilam...nie mogę się powstrzymać...nie będę odbierać sobie tej przyjemności. [emoji12]
Musiałam!!!