reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
zmienione
Haust, aNilewe_ super fotki :-)
ja się wczoraj też w końcu doczekałam choć kawałeczka buzi aczkolwiek większość była zakryta rączkami. Słaba jakość bo to zdjęcie telefonem dla męża do MMSa :-)
Wszystko bez zmian - dziewczynka, z pomiarów mniejsza o tydzień tak jak było na ostatniej wizycie. Waży ok. 740g, więc sporo mniej niż któraś z Was pisała (ponad 900g) a wiek ciąży podobny.Od następnej wizyty zaczynamy wizyty z KTG.
Aaaa i jak pytałam o szczegółowe 3D/4D kiedy najlepiej robić aby mieć pamiątkę to mówiła, że jej zdaniem 32tc jest najlepszy, ale u mnie jeszcze zobaczymy czy warto bo łożysko wysoko na przedniej ścianie to może być słabo widać i może być szkoda kasy.
ja się wczoraj też w końcu doczekałam choć kawałeczka buzi aczkolwiek większość była zakryta rączkami. Słaba jakość bo to zdjęcie telefonem dla męża do MMSa :-)
Wszystko bez zmian - dziewczynka, z pomiarów mniejsza o tydzień tak jak było na ostatniej wizycie. Waży ok. 740g, więc sporo mniej niż któraś z Was pisała (ponad 900g) a wiek ciąży podobny.Od następnej wizyty zaczynamy wizyty z KTG.
Aaaa i jak pytałam o szczegółowe 3D/4D kiedy najlepiej robić aby mieć pamiątkę to mówiła, że jej zdaniem 32tc jest najlepszy, ale u mnie jeszcze zobaczymy czy warto bo łożysko wysoko na przedniej ścianie to może być słabo widać i może być szkoda kasy.
Załączniki
reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Miałam już tą wizytę z położna i tak jak sie spodziewałam nie jestem zadowolona:/ Nie dowiedziałam się niczego ciekawego... odnośnie badania na glukoze musialam o wszystko po kolei wypytywać bo bym nić nie wiedziała:/ W ogóle jestem zdziwiona bo tu nie pobierają krwi przed wypiciem tego napoju:/ Mam wypić godzine przed badaniem i tyle.
MINISIA też tak miałaś??
Pozatym głubi babol nawet nie potrafił znaleźć serduszka :/ w końcu jej się udało na 3 sekundy. I tylko pytała czy czuje ruchy i jak tak to ok. No poprostu ja mam pecha tu w uk raz mi sie traffiła jakaś miła i kompetentna położna... zaznaczam że za każdym razem mam inna co tez jest do dupy:/
Sorki musiałam sie wyżalić....
Kochana mamy ten sam problem z położnymi, zakręcone są niesamowicie i wiele rzeczy mają po prostu w d...uszy Co do glukozy, oni nie robią normalnie badań na to, chyba, że się ma w rodzinie najbliższej (rodzice, rodzeństwo) cukrzyka. Ja wydębniłam w poprzedniej ciąży (zmusiłam ) to mi zrobili w... 37 tygodniu! Nie wiem po co... Ale fakt, pobierali mi krew przed i 2 godziny po wypiciu, więc nie wiem, dlaczego u Ciebie nie pobierają przed wypiciem?
Haust gratuluję Małej Piękności, śliczne zdjęcie!
Jutro mam kolejne usg, bo na poprzednim nie dało się zbadać serduszka i umiejscowienia łożyska. Trzymajcie kciuki No i niestety czeka mnie dodatkowa wizyta o położnej, bo najprawdopodobniej mam przepuklinę pępkową... :-(