reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze wizyty u lekarza zdjecia USG wyniki badania

reklama
4260721da9a253d4be84da0c10c5eec6.jpg

A to moj bobas :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nasza wizyta wczoraj byla bardzo pozytywna.Lekarz śmiał się ze mnie że sie martwię że za dobrze się czuję:) Powiedział że ciąża prawidłowa i nadal mam tak świetnie sie trzymac jak dotychczas.Byl bardxo dumny. Zbadaj macice i szyjkę i byl zachwycony.Macica miękka a szykka dluga i twarda. Łożysko prawidlowo ułożone i dziecko pieknie rośnie. Pomierzyl kość udowa i czaszkę i wszystko prawidlowe. Przyznał też że nasz maluvh jest bardzo ruchliwy caly czas:) Genitala bylo widac doskonale i nie da sie ich pomylić z niczym innym więc raczej w dziewczynę sie nie zmieni:) Kolejna wizyta za 3 tyg 26.04.Pytalam o polowkowe to powiedział że to taka nazwa dla pań które robią usg 2-3 razy w ciąży i żeby wiedzialy kiedy zrobic.Jezeli my na każdej wizycie robimy usg i oglądamy wszystko to nie ma potrzeby robić specjalnych polowkowych gdzie indziej.
I na koniec nasz maluch z wczoraj w kuckach:)
20160406_141854.jpg

No i jest juz duży bo ma 14,5cm i waży 240gram

Załączniki

• 20160406_141854.jpg
    20160406_141854.jpg
    886 KB · Wyświetleń: 986
Nasza wizyta wczoraj byla bardzo pozytywna.Lekarz śmiał się ze mnie że sie martwię że za dobrze się czuję:) Powiedział że ciąża prawidłowa i nadal mam tak świetnie sie trzymac jak dotychczas.Byl bardxo dumny. Zbadaj macice i szyjkę i byl zachwycony.Macica miękka a szykka dluga i twarda. Łożysko prawidlowo ułożone i dziecko pieknie rośnie. Pomierzyl kość udowa i czaszkę i wszystko prawidlowe. Przyznał też że nasz maluvh jest bardzo ruchliwy caly czas:) Genitala bylo widac doskonale i nie da sie ich pomylić z niczym innym więc raczej w dziewczynę sie nie zmieni:) Kolejna wizyta za 3 tyg 26.04.Pytalam o polowkowe to powiedział że to taka nazwa dla pań które robią usg 2-3 razy w ciąży i żeby wiedzialy kiedy zrobic.Jezeli my na każdej wizycie robimy usg i oglądamy wszystko to nie ma potrzeby robić specjalnych polowkowych gdzie indziej.
I na koniec nasz maluch z wczoraj w kuckach:)Zobacz załącznik 753778
No i jest juz duży bo ma 14,5cm i waży 240gram
Mój też podobnie waży :-) nie dał się zmierzyć, bo się poskrecal i jak się ginka śmiała - siedział na nogach :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Mój też podobnie waży :-) nie dał się zmierzyć, bo się poskrecal i jak się ginka śmiała - siedział na nogach :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
No nasz to takie pozycje przybiera że lekarz tez się śmieje że to akrobata:) Wczoraj tez siedział, kucal,obracal sie dookoła normalnie wiercipietek:) A mierzył tez na oko bo uchwycić się malucha nie dało:)

reklama
Do góry