reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Katerineczka
Też jestem za szpitalem bo to poważna sprawa. Jak byłam w szpitalu to się już nasluchalam o tym czym to może grozić.
Wiem że łatwo mówić jak się nie ma małego dziecka w domu ale malutkiego też masz w brzuszku i o nim też pomyśl.

A co gbs to ja chyba najwięcej zapłaciłam bo 50 zl i tu mam pytanie do was.
Wy też miałyscie 2 próbki czyli z pochwy i z odbytu czy tylko z pochwy

Joasia
Ja tez myślałam że to będzie powierzchownie bo tak mi mówił na przedostatniej wizycie ale tak na było nie będę wchodzić w szczegóły hehe.

reklama
Mama czwórki faktycznie synek rośnie Ci jak na drożdżach[emoji6]
A co do ketonow to ja wczoraj robiłam też badania i też wyszło że mam ich 15 w moczu [emoji33] ale cukrzycy nie mam chyba... może obejdzie się u Ciebie bez insuliny.. oby!
O szyjce mój gin też coś wspominał że u wielorodek to inaczej jest i w szpitalu też pierwsze co pytali która ciaza...

Ja poprzednio gbs miałam i stąd i stąd z tym że to byl jeden patyczek.. teraz pytałam lekarza to patyczki ma i pobranie w cenie wizyty a później sama muszę zanieść do laboratorium..
I pytałam dziś w diagnostyce to mogę przynieść na drugi dzień tylko trzeba to dobrze przechować... poprzednio płaciłam 18zl a teraz niby 47zl choć na cenniku widziałam 35zl więc babka się chyba pomyliła...
A pobierane będę miała w 37tc a dokładniej 36+3

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Ja tez juz po wizycie. Mi dzisiaj gin.pobral gbs ale powiedzial ze do cc niekonieczne jest pobieranie. Pobrany mialam tylko z pochwy. Maly wazy 3300!:rofl: skierowanie na cc wypisze na najblizszej wizycie (za dwa tygodnie 13 pazdziernika) powiedzial ze jakby sie cos wczesniej dzialo to mam dzwonic do niego jesli nie bedzie odbieral to od razu do szpitala w ktorym on pracuje z wynikiem usg serca mam jechac .
Lekarz sie smial ze ubranka na 56.moge w domu zostawic na kolejne dziecko... a ja fosiuje ze to 62.jakos nieduzo sie roznia od 56 i czy aby nie beda za male...:-)
Za GBS i HiV zaplacilam 88zl. Wynik HIV jutro a GBS we wtorek.
Aaa probke GBS pobral w cenie wizyty.

Milagros-opoznienie dzisiaj mial straszne bo go w przychodni przetrzymali,pierwszy raz mi sie zdarzylo tyle czekac. Bylam druga ale jak wyszlam to sie przerazilam bo 4 osoby w poczekalni juz siedzialy...wydaje mi sie ze tez dlatego dzisiaj nie wypisal skoerowania na cc.

Do góry