reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny nie bójcie się gbs. Pobiera się z okolic odbytu ale to u mnie wyglądało tak ze zawsze mam badanie ginekologiczne i przy okazji pobrala próbkę z pochwy i przyjechała patyczkiem koło odbytu. nic nie boli ...

reklama
gbs będę miała pobrane jak będę w 34+6 nie wiem czemu nie można wcześniej ani później.
To z odbytu będzie pobrane powierzchownie z brzegu bo pytałam nie będzie grzebal głęboko ale dla mnie i tak to jest okropne fuj.
Moja siostra też miała, z pochwy i x odbytu
Kiedyś tego nie było.
To badanie nie boli ale jest strasznie wstydliwe

Moja jeszcze nic nie mówiła na ten temat. Wizytę mam teraz w 34+3 jak Dobrze pamiętam a i u innej lekarki więc wątpię żeby mi pobrala

Jestem w 33 tc :-)

Ziemniaczku a widzisz jak to jest z tym szwem. Sprawdza się że im dalej tym bezpieczniej. 1.5 godz to chyba rekord. Super :) piękna waga
Martini na pewno nie jest to fajne ale to chwileczkę trwa
Zanim się obejrzymy będzie po
Nic nie boli bo to tym dłuższym patyczkiem z watka

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka za dużo może masz wrażeń i za mało odpoczynku że tak źle się czułas... oby już tak nie bolało...

Ziemniaczek to super wiadomości[emoji6] teraz już zleci [emoji2]
A pobieranie tego wymazu z odbytu to tylko dotknięcie[emoji6] ja nawet nie wiedziałam kiedy i było po...

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Dla mnie tez to wlasnie bedzie krepujace z racji na hemoroidy , co je troche zmniejsze to one od nowa sie odradzaja nie mam na nie sily. Zastanawiam sie czy po porodzie nie pojde na jakis zabieg zeby to usunac, ciekawe prywatnie ile to kosztuje...

Joasia u nas tez konflikt w grupach i tak samo lekarka się dziwila ze zoltaczki ani śladu

Ziemniaczek wszystkie się cieszymy razem z Tobą, lezenie na pewno pomogło

Ja się zupełnie nie mam zamiaru tym wymazem przejmować, mam tylko nadzieje ze nie będę musiała z tym gdzieś latać.

Ja mam właśnie taki problem ze od kardiologa mam skierowanie na cc a ordynator mi powiedział ze oni decyzję podejmą podczas porodu :( nie chce się te na to zgodzić ale sama nie wiem co mogłabym z tym zrobić. ... a przecież pierwsza cc z tych samych powodów i termin został umowiony i nie było problemu, a teraz to u nas w Trójmieście nie ma umawiania tylko na skurcze czekamy, byłabym bardzo na tak gdybym miała pewność że mi na pewno zrobią, a tak ? Myślę że zrobią ci chcą i będą mi kazali rodzic. I naprawdę nie wiem jak to ugryźć... macie jakiś pomysł?

Katerineczka a jest jakiś inny szpital żebyś mogła się tam skonsultować ? A Twój prowadzący co na to?

reklama
Ja też się dziwię bo wszędzie się mówi że po pierwszej cesarce pacjentka ma prawo wyboru czy chce spróbować sn czy robi się cięcie. I ze pierwsza cesarka jest też wskazaniem do drugiej.

Do góry