reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Ann, super wiesci. A z tym usg u mnie tez tylko 4 razy. Mi wyjdzie 6 bo robilam przeziernosc i jedna robimy odplatnie, bo chcemy plec poznac zanim pojedziemy do PL, zeby ten tort zrobic.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie macie wrażenia ze częściej jest dwoje dzieci tej samej płci niż para?
u mnie w rodzinie jest tylko jedna para chłopców, ta tak chłopak i dziewczyna. U męża różnie - jego brat starszy ma 2x dziewczyny i 1x chłopca a ten mniej starszy brat ma 2x chłopca i 1x dziewczynkę :) U jednej cioci daleszej jest 2x chłopak a potem 2x dziewczynka. I tak jak z przedszkola czy ze szkoły moich dzieci to częściej jednak widze mieszane rodzeństwo.
A ja nigdy nie miałam cienienia i uważam że każda opcja ma swoje uroki :)

Ja przygarne i chłopca i dziewczynkę, byleby zdrowe było :) uciesze się z jakiejkolwiek opcji, ale wiedzieć będę dopiero na usg polowkowym, bo ten lekarz, co mi będzie teraz genetyczne robił nie mówi jeszcze teraz o płci. Z jednej strony dobrze, a z drugiej też bym już chciała wiedzieć :p

reklama
Żeby nie było z chłopca tez się będę cieszyła i nie oddam;-) ale jakoś tak wydaje mi się ze juz wiem co i jak z dziewczynką. ;-)

Do góry