Tola81
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży na usg pierwszym byłam w 13 tyg, nie lubię się naświetlac :-) pamiętam że u lekarza byłam w 3 tyg i on Bez usg jakby Potwierdził mi ciążę nie pamiętam czy mi uwierzył czy robił badanie krwi, taki na NFZ, a jak sprawa była poważna i 13 tydz to poszłam na usg bo chyba obowiązkowe. Tym razem Wiedziałam że zaszłam pierwszego dnia rano, kilka godzin po, może tam do niczego nie doszło jeszcze ale miałam objawy :-) nietypowe dla ciąży ale byłam pewna to to, tym bardziej że z mezem.widzimy się na weekendy :-) i mniej jest do gdybania w przypadku kochania się codziennie, a objawy w pierwszych dniach przypominały już ciążowe, pewna na 10000% byłam już tydzień po. Miałam iść i tym razem w 13 tyg ale uprzytomnilam sobie ze becikowe wypłacane jest, jak się jest pod kontrolą lekarską przed 10 tyg, chodzi o pieczątki itd a bałam się że będąc w 7 lekarz pomyli się tygodniami jak w pierwszej ciąży i spoznie się co do 10 tyg :-) przy okazji też zrobił usg, na którym mi nie zależało, takie czasy że na dzień dobry mi zrobił na NFZ, kiedyś tak nie.bylo :-) i stało się.mam zdjęcie ale tradycyjnie brzydkie :-)Bubka jak maluszek już duży !!! uwielbiam oglądać te zdjęcia )
Autostopowiczka Ty dopiero pierwsze USG ? Gratki że wszystko ok
Ostatnia edycja: