reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Beatka bądź dzielna. Poza brzuszkiem maluszek podgoni wagę. Biedzie zdrowy i silny. I trzymaj się tej myśli. Lekarze na pewno wiedzą co robić w takich przypadkach. Ściskam mocno.

Beatka - nie wyobrażam sobie co przechodzisz :( Maluszek na pewno też czuje Twój strach. Pewnie jutro dowiesz się więcej. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki!!!!!!

Schauma- po dwóch porodach na Lutyckiej tym razem wybieram szpital Raszei.

Co do wywoływania porodu seksem - lekarz wręcz zakazał. CHodzi mu o ewentualne infekcje, żeby nie prowokować i nie ryzykować . Wg niego wywoływanie porodu w ten sposób to mit.... mimo wszystko pomyślę nad tym :p

Marzenka, super wieści z wizyty :) Już niedługo pączuś będzie z Tobą :*

Ja byłam na ktg, skurczy brak, tętno książkowe. Ginka twierdzi, że bardzo mi się przez tydzień brzuch obniżył i że mały jest już naprawdę niziutko i tak bardzo nisko mi tak to ktg musiała umiejscowić. Ale ja jakoś nie czuję tego żeby się brzuch obniżył, więc sama nie wiem. Najważniejsze że zapis ktg dobry. Wizyta za tydzień w środę.

marzenka super waga, chyba Mateuszek nie zapowiada sie duzy.

schauma zbieraj sie bo ja za Toba na liscie, a nie chce Ci sie w kolejke wciskac ;)

Kitki od poniedzialku do srody mi pasuje, potem nie bo swieta, wiec jak cos to dopiero po. Ewentualnie w czwartek w nocy bo maz ma piatek wolny ;)

reklama
A do fryzjera to ide tylko podciac bo wole miec troche krotsze, a przy takim maluchu to nie wiadomo kiedy bede miala czas pojsc. Farbowalam w sobote, sama ale ja to na jeden kolor to zawsze sama to robie.

Do góry