reklama
Infini no lekarz z kad sie urwal ://
Antus gratki wizyty moj maluszek urodzil sie wlasnie z obwodem glowki 32 cm i 2700 wiec twoj slodziak ma identyko wymiary
Dziewczyny nie nie bylam cieta ani nic dlatego mi tak blogo po lusce a szczegolnie po wojtku ani sie podetrzec nie mogkam ani na tylek usiasc a teraz po porodzie po 2 h jak ssaka odlaczyli od cyca na porodowce ,pposzlam siku i podtarlam sue i umylam jak nigdy nic tam na dole ,tAkze roznica jest ogromna
Antus gratki wizyty moj maluszek urodzil sie wlasnie z obwodem glowki 32 cm i 2700 wiec twoj slodziak ma identyko wymiary
Dziewczyny nie nie bylam cieta ani nic dlatego mi tak blogo po lusce a szczegolnie po wojtku ani sie podetrzec nie mogkam ani na tylek usiasc a teraz po porodzie po 2 h jak ssaka odlaczyli od cyca na porodowce ,pposzlam siku i podtarlam sue i umylam jak nigdy nic tam na dole ,tAkze roznica jest ogromna
Beatka dlatego przestałam się już tak stresować, bo kilka mam mi już pisało, że dzieciaczki mają mniejszą wagę niż wynika z miesiączki, albo że mają mniejsze brzuszki Wcześniej brzuszek wychodził u nas młodszy o 2 tygodnie, a teraz o 1,5 więc maluch nadrabia powolutku Trochę mi tylko smutno, bo rodzina męża podkreśla, że imię Antek kojarzy im się z chłopcem z opowieści o Antku - mały, chudy, nieporadny i teraz usłyszałam, że mieli rację... :/
Infini, jejku ale lekarza... czy się pani chce :/ Ojej, ale ta cholestaza dopiero teraz Ci wyszła?? Jeżeli pisałaś wcześniej to przepraszam, że pytam ale jakie miałaś ciśnienie, że na IP pojechałaś?
Infini, jejku ale lekarza... czy się pani chce :/ Ojej, ale ta cholestaza dopiero teraz Ci wyszła?? Jeżeli pisałaś wcześniej to przepraszam, że pytam ale jakie miałaś ciśnienie, że na IP pojechałaś?
Infini dobrze że trafiłaś do szpitala i jesteś pod właściwą opieką. A na temat lekarza, tego jak Ci powiedział, to normalnie słów brak, ręce opadają.
Antus ludzie to mają tupet, dla mnie tak się zachowują tylko ludzie zawistni.
Antus ludzie to mają tupet, dla mnie tak się zachowują tylko ludzie zawistni.
reklama
Swedzialo, od 2 dni, ale cale cialo, nie rece i nogi tylko, nie wzielam cholestazy pod uwage a tu prosze a najgorsze jest to ze nie podaja mi na nia NIC .... Niech juz zejdzie ten lekarz z dyzuru, co prawda jutro dobota wiec cudow sie nie spodziewam, ale moze cos zaczna robic
Antus nie sluchaj rodziny bo jak to rodzina - czesto brakuje wyczucia
Antus nie sluchaj rodziny bo jak to rodzina - czesto brakuje wyczucia