reklama
renia1321
Fanka BB :)
Czyli tak jak pisałam.. nie martw się kochana daleko dotrwalas z twoją malutka wszystko będzie dobrze :*
Beatka z Damiankiem tez! Trzymam jutro kciuki.
Klaudyna, Marzenka super wieści szykujcie się mamuśki powoli.
Ja tez mam jutro wizyte. Dziewczyny czy ktoś jeszcze oprócz mnie bierze na tym etapie magnez?
Beatka z Damiankiem tez! Trzymam jutro kciuki.
Klaudyna, Marzenka super wieści szykujcie się mamuśki powoli.
Ja tez mam jutro wizyte. Dziewczyny czy ktoś jeszcze oprócz mnie bierze na tym etapie magnez?
klaudynaaa
Fanka BB :)
Alunia jakby się po czwartku urodziła to było by super bo wtedy kończę 37 tc ciąża donoszona itd ;-) ale wiem że nie mam na to wpływu i jestem gotowa na wszystko jakoś tak po dzisiejszej wizycie wiem ze dam rade z wszystkim i dlatego niech córeczka sobie sama ustali kiedy chce wyjść z brzuszka :-)
Marciosz aż tak to "widać" po poście ;-) faktycznie czuję się gotowa do działania w odpowiednim czasie
Sweetka będzie wszystko dobrze, trzymamy za was kciuki :-*
Renia ja nie brałam w ogóle tylko ta luteine co mnie tak meczylo czy ja brać czy nie ale już sytuacja się wyjaśniła ;-)
Marciosz aż tak to "widać" po poście ;-) faktycznie czuję się gotowa do działania w odpowiednim czasie
Sweetka będzie wszystko dobrze, trzymamy za was kciuki :-*
Renia ja nie brałam w ogóle tylko ta luteine co mnie tak meczylo czy ja brać czy nie ale już sytuacja się wyjaśniła ;-)
reklama