reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Sweetka w takim razie teraz trzymamy kciuki za Ciebie i Alicję. To już będzie 37 tydzień, więc niunia świetnie sobie poradzi.

Czyli tak jak pisałam.. nie martw się kochana daleko dotrwalas z twoją malutka wszystko będzie dobrze :*
Beatka z Damiankiem tez! Trzymam jutro kciuki.
Klaudyna, Marzenka super wieści szykujcie się mamuśki powoli.
Ja tez mam jutro wizyte. Dziewczyny czy ktoś jeszcze oprócz mnie bierze na tym etapie magnez? :D

Alunia jakby się po czwartku urodziła to było by super bo wtedy kończę 37 tc ciąża donoszona itd ;-) ale wiem że nie mam na to wpływu i jestem gotowa na wszystko :-D jakoś tak po dzisiejszej wizycie wiem ze dam rade z wszystkim i dlatego niech córeczka sobie sama ustali kiedy chce wyjść z brzuszka :-)
Marciosz aż tak to "widać" po poście ;-) faktycznie czuję się gotowa do działania w odpowiednim czasie :-D
Sweetka będzie wszystko dobrze, trzymamy za was kciuki :-*
Renia ja nie brałam w ogóle tylko ta luteine co mnie tak meczylo czy ja brać czy nie ale już sytuacja się wyjaśniła ;-)

reklama
Do góry