reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

antus gratuluje wizyty. 2,5 kg w miesiąc to za dużo? ja teraz 2 przytyłam i nic mi nie mówiła a w grudniu nawet 4 miałam :) wtedy kazała mi przystopować :p

reklama
Kitki, póki co dała mi lek na obniżenie ciśnienia, a jak nic się nie poprawi to da mi na następnej wizycie, tj. 15.02 jak będę miała robiony posiew.
Sweetka mam takie same ciśnienie, tzn. nie przekracza 140/90 ale tak jak u Ciebie jest w górnej granicy normy. Dostałam Dopegyt.

Moja lekarka nigdy nie czepia się wagi ale mówiła, że jak mniej przybiorę to ciśnienie nie będzie takie wysokie też.

to tak jak ja:/ Broniłam się przed tabletami bo jak za dużo tego szczęscia to znowu cholestaza ciążowa grozi, no ale co zrobić:/ ale za wysokie cisnienie też niedobre dla dziecka..

Alusia lez kochana, wozek maz kupi, albo zamow na inernecie :-)
Antus dobrze ze lekarz trzyma reke na pulsie. Ja dopiero dzis dowiedzialam sie ci to takiego ta hipotrofia. Trzymam kciuki za nasze maluszki, niech rosna szybko :-)

Alusia - właśnie oszczedzaj sie i leż. Dzieci sa juz duzę, wód płodowych przybywa i temu ryzyko jest wieksze pod koniec. Moja tez napiera główką...

Dziewczyny niektore juz na koncowce i zaczynaja sie schody, no ale nieduzo juz zostalo na szczescie☺.

A tak z ciekawosci jaka ilosc wod macie bo mi ostatnie usg pokazalo afi 19. Lekarz mowil ze dobrze bo duzo wod, ale czy to nie za duzo?

reklama
mnie nigdy nie mówi ile mam tylko ze prawidłowo( pytałam dwa razy bo wszyscy mi mówia, że mam mały brzusze) ale nie uzyskałam konkretnej odp

Do góry