reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Boże co oni wyprawiają w tych szpitalach! Jeżeli nie są pewni co robić, jak leczyć, to powinni zaciągać konsultacji i informacji u innych, mądrzejszych lekarzy, a nie ukrywać swoją niewiedzę kosztem życia ludzkiego! :angry:

Zaliczylam gina ale tylko humor sobie popsulam:( ten drugi gin naprawde niekompetentny wspolczuje tym co im ciaze prowadzi. Dziwny jest. Obejrzal wyniki i stwierdzil ze taki niski cukier na czczo to hiperinsulinizm czy cos tam. Ale nic wiecej nie powiedzial. Z ta krzepliwoscia to mowi ze skoro ponizej normy tzn ze mam za rzadka krew. Mowie ze czytalam w necie ze na odwrot ze dalej za gesta mimo lekow. Podumal..."no tak ma pani racje jednak za gesta" nosz ku....wa to ja mam go uczyc? Pytam co z tym czy mam sie martwic " to idzie pani do lekarza ktory dal skuerowanie czyli do reumatologa" mowie ze wizyte mam za na poczatku marca bo dopiero bylam a sie martwie "to pojdzie pani ze w ciazy i nievh sie martwia co zrobic i przyjma" :confused: i to jest odpowiedz lekarza ktory de facto odpowiada za ciaze:(
Zbadal zrobil usg ale oczywiscie bez wydruku. Tylko wiem ze maly glowke ma na 29+5 a brzuszek na 29+2 i nozke podobna i tyle. A i tekst "wod wydaje sie byc duzo" pytam ile "duzo nie trzeba sie martwic". Szyjka 4.5 lozysko jeszcze dobre cokolwiek to wg niego znaczy:rolleyes:
Obiecalam sobie ze jak jeszcze raz tam pojde i wydam kase to w leb sobie palne!
Musze zadzwonic do mojego gina tego konkretnego bo nie wiem czy sie martwic wynikami czy nie a wizyta za 2tyg u niego. Osiwieje

Antuś trzymam kciuki za malenstwo. mnie niestety umkneło ( jak wiele) gdzie można przeczytać o maleństwie??

Kitki współczuję przygód z lekarzem...
Ja też już po wizycie córcia rośnie jak na drożdżach waży już 1450g czyli o tydzień wieksza :rofl2: leży już główką w dół...
I przy tym strasznie napiera na szyjkę, czyli podobnie jak u rsz. Mam brać nospe 3 razy dziennie nie przemęczać się, mogę wychodzić na krótkie spacery i dużo odpoczywać, a jak tylko poczuje że boli mnie brzuch to mam lezec

Kitki to widzę masz tak durnego lekarza jak ja, zastanawiam się czy nie wrócić do mojej gin z powrotem.

reklama
Kitki pamiętaj, że w każdym szpitalu pracują różni lekarze i wszędzie coś takiego może się wydarzyć. Ale myślę, że lekarze dostaną burę i się opamiętają...

Do góry