reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Ania i wlasnie takie informacje sa budujace, ze medycyna i technika tak idzie do przodu ze dzieciatko jest cale i zdrowe w tak wczesnym tygodniu. Cale szescie.

Kitki, waha sie, ale w granicach normy. Okazalo sie ze mam chyba syndrom bialego fartucha i skacze jak mi mierza, mialam robionego Holtera i wyszedl super :) no ale dawki lekow biore maksymalne, mam nakaz w wiekszosci lezenia

reklama
super, że wizyty udane :-) i kuciuki za następne :-) jak tak was czytam to mam chyba najwięcej kg na plusie ;-) i jedno z większych maluszków :-)

Klaudyna bo my z alunia mamy +/18 na wadze :D a ty ?? ;D

Ciekawa jestem ile moj maly wazy :)) 4 tygodnie temu waxyl 1400 to przybierajac po 200 gram tygodniowo wazylby juz okolo 2200 ;)) jak nie wiecej bo ja duze dzieci rodze :D

Infini, nawet nie wiem kiedy to zleciało! Super, ze u maluszka wszystko w porządku :) nie wierzę, ponad 2 kg, jak to się ma do mojego małego okruszka (1525) :)
Dziewczyny, które czytały o maluszku urodzonym w mojej rodzinie w 26 tc - jest poprawa!!!!

Antus moja Kaja miala w 30t5d 1544 gramy, czyli tez wagowo mikrusek :)
Super, ze jest poprawa, trzymam kciuki zeby bylo jeszcze lepiej. Podobno wczesniaki maja nisamowita wole walki i zycia...

Moj na ostatnim usg miał chyba 800 g ciekawe ile przybrał. Wizyta dopiero 15.02.
Antus super wieści. Moze wygra na walkę.
Infini pewnie stesknilas się za domem. Tylko grzecznie odpoczywaj.

reklama
dopowiem jeszcze, że okazało się, że większość problemów była przez głupi szpital, bo prawie dziecku nie rozwalił płuc źle dobranym tlenem. Teraz maluch został przewieziony do innego szpitala i jest duża poprawa, bo dali odpowiedni tlen, tzn odpowiednią ilość i stężenie.

Do góry