reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Tak dawno tu nie zagladałam i jak tu kazdemu zdolniaczkowi gratulowac z osobna wiec wszystkim zdolniaczka
GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!
teraz juz na biezaco postaramy sie wszystkim gratulowac - alez te waszw dzieciaki zdolne oj oj

reklama
Gratulujemy pierwszych kroczków Pawełkowi.
A teraz o Rafciu:
1. jak sie spytamy jak robi traktor to Rafcio mówi:"prprprprpr" co znaczy par par par
2. wszedł sam po schodach z dołu na górę oczywiście na czterecj bez niczyjej pomocy pokonując w ten sposób 14 schodków.

brawo dla Rafałka za wspinaczki i za traktorkowe prprpr ;-)

brawo dla Janka ze zjadł sam banana nie dławiąc sie:-), hym rośnie wam mały striptizer ;-) I za tatowanie;-)

Maja też wzywa ciągle tata a mama za chiny nie chce powiedzieć:(

moj Jasio wzywa mame tylko w momentach kiedy dzieje m usie "krzywda" - jest przebierany, wyciagany z wanny, zmeczony, musi spac itp itd - zupelnie jakby mama miala go przed tymi przykrymi chwilami uratowac :-D

Gratulacje dla wspinacza Rafalka i dreptajacego Janka. No i widze Kluliczku ze nasi Janowie moga sbie rece podac - moj wczoraj tez zaczal dreptac trzymajac sie szczebelkow - obszedl cale swoje lozeczko w ten sposob :-D Bo my nie mamy mebli przy ktorych moznaby chodzic :zawstydzona/y:

No i Jasio wczoraj zaczal stawac na czworaka :tak::tak::tak: Wiecie - tylko dlonie i stopy dotykaja podlogi :tak: Nawet udalo mu sie kilka kroczkow tej pozycji zrobic :sorry2:

Ewitko- jak najbardizej zaliczamy kroczek, a tacie daj kopniaka ode mnie za zbyt wygórowane wymagania :-D Graulacje :tak:No i akcja z zegarkiem musiała świetnie wygladac :-D

Kluliczku- gratulacje dla tatusiowego Jancia :-) Cały banan to nie takie fifa rafa, a i o opisie mały pomyślał skoro jemu nie wychodziło :-D spryciarz jeden :tak:

Ewula- graulacje za wielgachną wspinaczkę :szok: Super :tak:

Żaniu- pewnei Majeczka woła brata :-):tak:

Myszko- gratulacje za kuperek w górze :-D Super jest ta pozycja, a jeszcze z robionymi kroczkami to ho ho :-) Buziak wielki dla Jasia :tak:

u nas w zasadzie juz odwazniejsze samodzielne dreptanie i widze, ze sam juz jest zaciekawiony tym, ze jest inny sposob niz kolana, by dotrzec swobodnie takze bez mebli.

Gratulacje dla wszystkich majowych zdolniachów :-D

A moja pierdoła dalej nie chce chodzić :no: Jak go trzymam za rączki to stawia kroki jak robocop ale jak próbuję puścić to moment siedzi.

Rafcio zrobil dziś swojego pierwszego samodzielnego kroczka:-) od fotela do łóżka ale ja tego nie widziałam:-(

reklama
barwo dla Rafałka i dla Kacperka za samodzielne kroczki:-) i oczywiście dla Karolci za samodzielne śmiganie:-)my jeszcze musimy poczekać na nie

Do góry