Ja chcialam tylko Wam powiedziec jak moj syn (15 l.) zareagowal na to, ze bedzie mial rodzenstwo. Powiedzial:" Mamo! A chce ci sie jeszcze rodzic????". I tyle, teraz przyzwyczaja sie w myslach, ze juz nie bedzie jedynakiem
reklama
a ja narzekam na swoje dziecko.. jakby mnie obudziła o 5-6 rano to bym ją rozniosła o 21 już leżymy w łóżku (i nie ma możliwości negocjacji tej godziny) a wstaje koło 8-9.. poza tym nauczyła się już, że mama nie wstanie z wyra póki dzidzia się nie położy chociaż na parę minut z mamą w łóżku
Asteria
Wdrożona(y)
Fajna jest taka duza róznica... u nas skonczy sie na roznicy 3 lat.
nice-girl
Fanka BB :)
Livastrid - a Twoja córcia przesypia już całą noc??? I do tego o 9 wstaje???? JEzuuuu jak ja Ci zazdroszczę. Mi to Przemek jeszcze 2 razy w nocy na jedzenie się budzi, a nie jest karmiony piersią... już zwątpiłam że to się kiedyś skończy. No i śpi tak do 6-8 zależy jak go najdzie. Najczęsciej jakoś koło 7 wstaje i energia go do zabawy rozsadza. No i jeszcze często poza 2 pobudkami na jedzonko, przebudza się tak dodatkowo i trzeba np isć mu smoczek dać jak sam sobie nie może w łóżeczku znaleźć...
Asteria
Wdrożona(y)
Livastrid - a Twoja córcia przesypia już całą noc??? I do tego o 9 wstaje???? JEzuuuu jak ja Ci zazdroszczę. Mi to Przemek jeszcze 2 razy w nocy na jedzenie się budzi, a nie jest karmiony piersią... już zwątpiłam że to się kiedyś skończy. No i śpi tak do 6-8 zależy jak go najdzie. Najczęsciej jakoś koło 7 wstaje i energia go do zabawy rozsadza. No i jeszcze często poza 2 pobudkami na jedzonko, przebudza się tak dodatkowo i trzeba np isć mu smoczek dać jak sam sobie nie może w łóżeczku znaleźć...
A ja musze pochwalic mojego Wojtaszka przesypia cale noce!!! i wstaje o 9 po urlopie mu sie tak odmienilo
Fajna jest taka duza róznica... u nas skonczy sie na roznicy 3 lat.
Nie mów hop! Na 100% skończy się, jak u Ciebie się zacznie klimakterium. Młodziutcy jesteście, to możecie sobie jeszcze dorobić pociech w odstępie nawet 15 lat Nic straconego jeszcze.
Asteria
Wdrożona(y)
Nie mów hop! Na 100% skończy się, jak u Ciebie się zacznie klimakterium. Młodziutcy jesteście, to możecie sobie jeszcze dorobić pociech w odstępie nawet 15 lat Nic straconego jeszcze.
narazie nie planujemy kwestia finansowa mnie wstrzymuje bo tak to mogla bym miec najchetniej druzyne pilkarska
reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Asteria - no to Wojtaszek super chłopak jest :-) Zawsze tak ładnie spał? Czy dopiero później mu się unormowało? Bo tak się zastanawiam czy się jeszcze wyśpię zanim drugi maluszek przyjdzie na świat ;-)
akuratnie wojtaszek był dzieckiem ktore nie bylo problematyczne jesli chodzi o noc od 3 mies ja nie wiedzialam co to znaczy stawanie w nocy tylko kolo polnocy dostawal butle zanim my szlismy spac... i tak juz zostalo... tyle ze wstawal wczesnie 5.30-6 rano był juz na nogach... a od wyprowadzki przesypia cale noce bez budzenia... nawet na siusiania (a spi juz bez pieluchy)
Podziel się: