reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

ja miałam męża przez tydzień w domu ;) a potem radziłam sobie sama ;)
Ale nawet 2 miesiące szybko miną.
Ja też miałam po córeczce wózek 3w 1 stąd opcja dokupienia dostawki ;) szkoda mi było dobrego dużego wózka a poza tym jak zmieniłam gondole na spacerówkę to dalej mogłam z niego korzystać ;) dostawka sie składa prosto i nie zawsze trzeba jej używać :))

reklama
u nas młoda za mała zeby wystać na dostawce, więc szukamy wózka i padło na phil teds bo najmniej miejsca zajmuje a w ciasnym mieszkaniu i na wąskiej klatce schodowej to ważne;-). Bez takiego wózka się nie obejdzie bo niania sobie nie poradzi z dwójką dzieci i wyjściem na spacer:dry:. I niestety czeka nas spory wydatek:baffled:

Ksiądz my mamy p&t i jestem bardzo zadowolona, sprawdził mi się w 100%. z nim byłam w pełni niezależna i z dwójką mogłam się praktycznie wszędzie dostać. polecam

Ksiądz my mamy p&t i jestem bardzo zadowolona, sprawdził mi się w 100%. z nim byłam w pełni niezależna i z dwójką mogłam się praktycznie wszędzie dostać. polecam

Julisia własnie miałam Cie pytać, bo pamiętam że masz p&t czy Eliza bez problemu się mieście w tym dodatkowym siedzonku i chce w nim siedzieć, bo ono mi sie takie małe wydaje i boje się ze na którko nam ten wózek wystarczy (mamy vibe)

Veronka chodzi Ci o ten cocon?? faktycznie jest on dość ciasny i pod koniec leżącego użytkowania zrezygnowałam z niego żeby mała miała luźniej (dół miałam śpiworkiem i kocem wyłożony a z boków luźniej było). i jak tylko sztywno siedziała to przeszlismy do tej drugiej konfiguracji (tylko trochę rozłożonej) bo małej się nudziły widoki ;-)

Veronka chodzi Ci o ten cocon?? faktycznie jest on dość ciasny i pod koniec leżącego użytkowania zrezygnowałam z niego żeby mała miała luźniej (dół miałam śpiworkiem i kocem wyłożony a z boków luźniej było). i jak tylko sztywno siedziała to przeszlismy do tej drugiej konfiguracji (tylko trochę rozłożonej) bo małej się nudziły widoki ;-)

Julisia chodzi mi o to tylne siedzonko już (nie cocon) czy Eliza lubi tam jeździć i czy ma tam wystarczająco miejsca czy raczej ciasno?

kasiadz clasic też pewnie fajny będzie :)

reklama
a jaki masz model?
ja się napaliłam na vibe ale cena strasznie wysoka więc teraz myślę o classic
mam P&T Explorer. fakt cena jest powalająca wszystkich ich. my jak kupowaliśmy ten wózek, to wszystko sprawdziliśmy na necie, a później wybraliśmy się do sklepu Askot we Wrocławiu i wszystkie modele razem z panem porządnie posprawdzaliśmy - składaliśmy, nosiliśmy, woziliśmy dzieciaki itp. i padło właśnie na vibe lub explorer, z tym że na vibe akurat trzeba było długo czekać a nam się śpieszyło (mała już z nami mierzyła wózki).

Julisia chodzi mi o to tylne siedzonko już (nie cocon) czy Eliza lubi tam jeździć i czy ma tam wystarczająco miejsca czy raczej ciasno?
Eliza siedzi na tym głównym siedzisku przednim, starszą dawałam na te tylnie i początkowo bardzo ładnie jeździła, miejsca wystarczająco, tyle że w pewnym momencie nauczyła się stać na tym siedzisku jak na przystawce i tak nam zostało, teraz bardzo sporadycznie przejedzie się siedząc ale miejsca nadal ma wystarczająco.

Do góry