reklama
Karolina1983a
podwójna mamusia ;)
Hej dziewczyny ja chetnie kupie uzywany wozek. Jakby któras chciała sprzedac dajcie znac!!!
Nie wiem jaki wózek Cię interesuje ale ja mam do sprzedania "jeden obok drugiego". Używałam go ok 8 m-cy ale przez ostatnie 2 tylko sporadycznie. Jest wyprany. Ma lekkie ślady użytkowania ale jest sprawny w 100 %. Mieści się w każdych drzwiach i dzieciaki mają też sporo miejsca. Synek waży 14 kg i w zimowej kurtce spokojnie się mieści. Nie ma ścisku.
Cena 500 zł do lekkiej negocjacji.
Ja mam kees tandem deluxe cafe late i szczerze nie jestem zadowolona, jest ciężki a jak dojdą dzieci i zakupy to czuję jakbym pchała "coś" bez kół, koszmar., Poza ttm nie da się odwrócić dzieci tyłem do kierunku jazdy a to ważne np przy wietrze czy słoncu, dziecko starsze z przodu marznie...
Króliczek86
Zaciekawiona BB
Czesc Ja mam wózek też Kees tandem deluxe koloru czarnego.. Osobisci sobie go chwale.. bardzo dobry w pierwszych miesiącach zycia drugiego dziecka. Moi chlopcy jezdzili puki starszy nieskonczyl 3 lata. podkoniec uzytkowania bylo ciezko. ale jest zwrotny.
tez mam w planach go sprzedac
tez mam w planach go sprzedac
K
kamii150
Gość
Witam was drogie Mamy - mam pytanie odnośnie wózków bliźniaczych z tym że pomiędzy moimi dziećmi będzie różnica niecałych dwóch lat..zastanawiam się czy taki podwójny wózek będzie mi w ogóle potrzebny ,ale na razie mała nie chce chodzić na nóżkach i dużo spi w dzień ...wydaje mi się,że za te pare miesięcy też będzie sypiała w dzień ,a w tedy wózek raczej będzie bardzo potrzebny...Chciałam zapytać was o opinie jakie wózki chwalicie sobie najbardziej ?
I czy mamy które mają tak dużą-a zarazem małą różnicę wieku taki wózek bliźniaczy był potrzebny....
I czy mamy które mają tak dużą-a zarazem małą różnicę wieku taki wózek bliźniaczy był potrzebny....
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
witaj
czy wózek będzie Ci potrzebny? - tego nie wie nikt!!!! Wszystko zależy od starszaka. Musisz poczekać i zobaczyć, jak będzie reagował na wózek kiedy Maleństwo będzie na świecie.
Co do wózka - poczytaj sobie cały wątek (żadna z nas zapewne nie chce się powtarzać ), są tam opinie na temat wózków i nie jednokrotnie z wyliczeniem zalet i wad
Pozdrawiam
czy wózek będzie Ci potrzebny? - tego nie wie nikt!!!! Wszystko zależy od starszaka. Musisz poczekać i zobaczyć, jak będzie reagował na wózek kiedy Maleństwo będzie na świecie.
Co do wózka - poczytaj sobie cały wątek (żadna z nas zapewne nie chce się powtarzać ), są tam opinie na temat wózków i nie jednokrotnie z wyliczeniem zalet i wad
Pozdrawiam
charlotte
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny! Na poczatku wypieralam sie podwojnego wozka ale jednak sie przelamalam bo nie wyrabiam Chce kupic baby welt montreal twin i prosze Was o opinie. Najbardziej martwi mnie szerokosc siedziska 28cm boje sie ze mojej Zu bedzie za ciasno... I czy do pociagu dam rade sie z nim wladowac? Z gory dzieki za odp:*
Dominika81
Fanka BB :)
kamii 150 - między moimi jest rok i 10 miesięcy, a wózek podwójny to było moje wybawienie. bez niego czułam się uwięziona. starszy jeszcze nie był zdyscyplinowany i uciekał, więc musiałam go przypinać. bez problemu mogłam wychodzić z obydwoma na zakupy. mały jeżdził w nim od 2,5 miesiąca.
kupiliśmy graco stadium duo, używany (bardzo mało) za niecałe 400zl.
nawet teraz z niego czasem jeszcze orzystam, także w sumie już ponad rok.
kupiliśmy graco stadium duo, używany (bardzo mało) za niecałe 400zl.
nawet teraz z niego czasem jeszcze orzystam, także w sumie już ponad rok.
reklama
dziewczyny...a może ktoś jeszcze ma na zbyciu wózek dla dzieciaczków rok po roku????moja Alunia będzie miała rok i 3m-ce jak pojawi się najmłodsze w rodzinie..i nie wyobrażam sobie wyjścia na "dwa wózki" - muszę poszukać jednego - ale podwójnego właśnie - na nowy wiadomo, - nawet jakbym chciała, nie uzbieram;/