reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Witam
Dziewczyny 7 lipca spodziewam urodzić dzidziusia. Mam córcię 1,5 roczną i nie wiem na jaki wózek się zdecydować. Zależy mi na miękkim, który będzie bujał malucha i na dużych kołach pompowanych bo wyprowadzam si na wieś, a tam drogi to katastrofa - wertepy!!!! Pomóżcie, podpowiedzcie....
witaj! nie ma bliźniaczego wózka w którym możesz bujać dziecko... no i pompowane koła to chyba w x-landerze, w pp na pewno nie
no i tak jak Emilia uważam, że wózek u Ciebie nie będzie nie zbędny, no chyba, ze córcia bardzo wózkowa ;)

reklama
chciałam zaznaczyc, ze ja orientuje sie tylko w "jeden za drugim" ;)

a obok siebie, to chyba tako sie buja

ja mam taki obok siebie,ale czy się buja to nie wiem :sorry:, nigdy tego nie robiłam. Mój jest na skrętnych przednich kołach, gdzieś wcześniej linka wstawiałam jak wygląda.

jeszcze Wam się nie chwaliłam naszą bryką.
Ostatecznie zdecydowaliśmy się na wózek Phil&Teds model Explorer i jestem baaardzo zadowolona. wózek świetnie się prowadzi, łatwo składa, w bagażniku zajmuje mniej miejsca niż x-lander, dziewczynki też zadowolone
a wygląda to tak.
DSC01400.jpg
DSC01401.jpg
DSC01393.jpg

Julisiu wózeczek fajnie wygląda ;) Milenka jaka drobna :)
a powiedz mi jak wygląda cyrkulacja powietrza tam na dole, bo przy takich upałach, to chyba masakra... no chyba ze jest tam siateczka, ale nie widzę ;)

Julisiu nigdy nie widziałam Twojego wózka na żywo, ale powiedz mi, jak to wygląda jak to młodsze podrośnie???
Nie będziesz miała w zimę problemu z tym dolnym siedziskiem tzn. że będzie tam chlapało z kół czy coś w tym stylu???
Przepraszam za te może niezbyt mądre pytania, ale zupełnie nie potrafię sobie wyobrazić funkcjonowania tego wózka ze starszymi dziećmi np tak jak moje, kiedy oboje chcą wszystko widzieć i jest afera, jak coś tą widoczność ogranicza.
Teraz to wygląda super funcjonalnie, młodsze otulone, widzisz dzidziusia, a Milenka wszystko widzi jak w spacerówce.

reklama
Oto i bryka moich chłopaków!!!Kop max_olo podziałał-pierwszy spacer za nami:)Jestem pozytywnie zaskoczona lekkoscia i zwinnoscia tego wozeczka!

Załączniki

• kuba5 419 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    kuba5 419 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 90
  • kuba5 421 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    kuba5 421 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 89
  • kuba5 420 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    kuba5 420 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 85
Do góry