reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

O proszę jaki świat mały :-D
Ja zawsze chodziłam do Szymańskiego, ale ostatnio trochę mnie zdenerwowało jego zachowanie w przychodni, no i to że przez 2 tygodnie nie mógł nam pomóc z tym katarkiem. Poszłam dziś więc do Selke, ale też rozważałam Orlikowskiego, bo słyszałam dobre opinie na jego temat. Selke przyjmuje praktycznie dwie ulice dalej od mojego osiedla, dlatego jego wybrałam - ale też nie żałuję.

reklama
A gdzie rodziłaś?Pewnie w wojewódzkim. Mam gazetę ze zdjęciami naszych pociech i twoja córeczka też tam jest.:-) Jednak na korytarzu szpitala się mijałyśmy , ale świat jest mały naprawdę:-)

Ostatnia edycja:
jakie znajomości:cool2::cool2: na forum nie ma nikogo z moich okolic, ale mam kontakt z jedną dziewczyną, która leżała ze mną na patologii a urodziła 22.02 i z dziewczyną, z którą razem cierpiałyśmy po cc a jej córeczka urodziła się 2 godz przed moim Matikiem:happy:

Mój starszy tylko jest o jeden dzień od AgniesiP córeczki :-)
maltanka też mam tą maść i jeszcze bobodent i nie działają tak. Idę dzisiaj do lekarza dowiedzieć się czy mogę dawać paracetamol mojemu. A w lidlu są fajne piłki , ja muszę kupić na rehabilitację. Ale potem mi się też przyda do ćwiczeń:-)

ha ha no i ja dzisiaj odczuwam jak to nasze dzieci mogą dać nam mamą w kość. Niko cały czas marudny , domaga się noszenia i śpi jak zając . Dałam mu vibrucol ( nie wiem czy dobrze napisałam ) no to pospał 0,30 min i słyszę ,że już się odzywa w swoim pokoju muszę zajrzeć do niego

reklama
agi,tak rodziłam w Wojewódzkim :tak:
Moja mała dziś spała całą noc z jedną tylko pobudką na papu o 3 :-D Czyli lekarstwa działają :tak: Ale za to rano pospała już tylko 30 minut i już znów marudzi. :sorry:

Do góry