reklama
M@gda
Moderatorka
genealogia to mój świr dotarłam już całkiem głęboko w przeszłość, na różnych liniach pokrewieństwa, najdalej chyba do połowy XVIII w.
Super fajna sprawa, warto znać swoje korzenie. Szukasz tylko swojej rodziny czy zajmujesz się tym "na szerszą skalę"?
Super fajna sprawa, warto znać swoje korzenie. Szukasz tylko swojej rodziny czy zajmujesz się tym "na szerszą skalę"?
Szukam tylko "swoich" Jak zaczynałam kilkanaście lat temu, to trzeba było jeździć po parafiach, pisać do archiwum państwowego, płacić na kwerendy poszukiwań i za skany odpisów akt, ale ostatnio internety tak się rozrosły, że można samemu dojść całkiem daleko
gie_er
Fanka BB :)
Bardzo ciekawy temat Ja z córką w zeszłym roku zostałyśmy oficjalnie wpisana do drzewa genealogicznego rodziny męża, teraz już nie może mówić że nie znaSzukam tylko "swoich" Jak zaczynałam kilkanaście lat temu, to trzeba było jeździć po parafiach, pisać do archiwum państwowego, płacić na kwerendy poszukiwań i za skany odpisów akt, ale ostatnio internety tak się rozrosły, że można samemu dojść całkiem daleko
CarlaR
Ale jak zaczac??? Chciałabym i ja poszperaćSzukam tylko "swoich" Jak zaczynałam kilkanaście lat temu, to trzeba było jeździć po parafiach, pisać do archiwum państwowego, płacić na kwerendy poszukiwań i za skany odpisów akt, ale ostatnio internety tak się rozrosły, że można samemu dojść całkiem daleko
M@gda
Moderatorka
Moje.robotki. zaczelam jakis czas temu. Jak pisalam, juz 2 razy skonczylam, ale musialam.sproc troche.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
A kotełek jaki cudaśny też <3Moje.robotki. zaczelam jakis czas temu. Jak pisalam, juz 2 razy skonczylam, ale musialam.sproc troche.
reklama
M@gda
Moderatorka
Mojemu synkowi babcia zrobiła przed narodzinami śliczny taki biały z niebieskimi brzegami i dostawał od niego wysypki i musieliśmy się go pozbyć ;/
Specjalnie wybierałam włóczkę dla dzieci
Podziel się: