reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fotki

reklama
Małpko, Ola dzięki:) rzeczywiście brzuszek mniejszy niż przy poprzedniej ciąży, ale aż się niepokoję, czy wszystko ok. takie schizowanie- jak człowiek ma duży to chce mniejszy, a jak mały to większy hihi:)
Lilu rzeczywiście cudne Twoje iskierki:)

Lilu masz super rodzinke:)i jakie fajne imiona dla dzieci, oryginalnie, ale nie kiczowato!bardzo mi sie podobaja...no i Mama oczywiscie najlepsza:)

asiaN-nic sie nie martw mi wszyscy mowia ze mam malutki brzuszek(w porownaniu z ciezarnymi angielkami fakt) ale lekarka mi powiedzial ze to tylko sie cieszyc

lilu-sliczne fotki a jakie twoje dzieciaczki maja sliczne oczka:) a jakie imie teraz sie szykuje?

ale macie śliczne dzieciaczki:)
Mamusie też laseczki i Tatusiowie:)))
jeśli ktoś ma ochote obejrzeć moją rodzinkę zapraszam na NK
nie chcę wstawiać fotek na wątek otwarty.

Pozdrówki!

dzięki dziewczyny:-) teraz będzie Lilianka( mam nadzieję hihi) ale chodzi jeszcze Bianka za mną:tak:
dziewczyny skoro już pokazałam swoją rodzinkę poproszę o wasze namiary na NK, będę wdzięczna;-)

To i ja cos dodam od siebie: Oczywiscie my i "nasze" zwierzeta domowe ;)

Kaczka i kaczor ktore przylecialy do nas wiosna i sie u nas stoluja , nawet jedza z reki :) i
jaszczurka ktora mieszka u pod schodami
my 2.jpgja 2.jpgKaczki.jpgjaszczurka.jpg

i ja sie troche ujawnie:-)
11.03.09 0973.jpg
cala ja

a to moj synus Sebastian
DSC068841.jpg
44.jpg
jezeli kto chce zobaczyc cos wiecej:-) zapraszam na priv podam namiary na nk
no i ja z moim S slub koscielny 6 lat po cywilu

Załączniki

• DSC063501.jpg