reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fotki

no to ja też cosik wkleję.....
my..
P5150195 (2).jpg0099 Zelek .jpg
Blania jak była jeszcze grzecznym aniołkiem ale juz foszki pokazywała;-)P6010304.jpgmarchewkowe studio.jpg
nasze zwierzaczki:-p
P3300306.JPGP8270230.jpg
znowu my..
DSC02193.JPG

reklama
Dziewczyny dziekuje za komplement:*
Wstretnamalpko powinnas zmienic nick bo atrakcyjna babeczka z Ciebie:)) Sliczna coreczka a jakie fajne minki strzelala:) nom i na mnie wrazenie to zrobily te pajaczki i to takie ze az gesia skorke dostalam:D

Angelus nie mialam nigdy labradora ale kazdy kto mial z ta rasa doczynienia poleca jako psa rodzinnego:) sa piekne i madre..troche interesuje sie kynologia i przyznaje Ci racje:)

Dzięki Monia!
Polecam wszystkim Golden Retriever- cudowny pies rodzinny, nie szczeka praktycznie wcale(co dla mnie jest ogromnym plusem), uczy się w mig wszystkiego i kocha absolutnie wszystkich tak samo :). W ogóle jest cudowna ta moja Psiula :)

zgadzam sie co do labradorow a jesli ktos nie ma warunkow na tak duzego pieska ,to Cavalier King Charles Spaniel tez sa cudowne,i zero agresjii.

Olcia23, dokładnie :-) Na mniejsze mieszkanko i krótsze spacerki polecam od serca cavalierki :-)

Ależ miło pooglądać Wasze zdjęcia,tak jakoś stajemy się bliższe . Ja na dzisiaj nie osmielę się wkleić swoich i rodzinki, bo niestety mam obawy przed moimi eks mężem. Ma już sprawę na policji za nękanie, i nie chcę prowokować Go w żaden sposób. Na NK tez musiałam Go zablokować i dostęp do zdjęć mają tylko zaproszeni na NK znajomi.
Także tam dziewczyny można nieco nas pooglądać. I przemyciłam kilka zdjęć przeciez do galerii brzuszkowej.

Fajne macie dzieciaczki, partnerów i zwierzaczki, nawet ptasznik Małpki mi się bardzo podoba, to chyba jedyny pająk, którego odważyłam się dotknąć :-)

małpko cóż to za włochate pupile trzymacie :) Ja mam fobie pająkową hehe :)
Ogólnie fajnie was zobaczyć tak na zdjęciach. Ja postaram się swoje niedługo wstawić :)

reklama
Angelus nie mialam nigdy labradora ale kazdy kto mial z ta rasa doczynienia poleca jako psa rodzinnego:) sa piekne i madre..troche interesuje sie kynologia i przyznaje Ci racje:)

zgadzam sie co do labradorow a jesli ktos nie ma warunkow na tak duzego pieska ,to Cavalier King Charles Spaniel tez sa cudowne,i zero agresjii.
Moja sunia,to Golden Retriever, nie labrador :-). Te rasy są często mylone,choć różnią się od siebie wieloma rzeczami. Zanim kupiliśmy psa tez myślałam,że to te same psy,tylko jeden z krótką ,drugi z długą sierścią. Moja Tajga faktycznie przypomina labka na tych zdjęciach,bo jeszcze nie obrosła prawidłowo(ma dopiero rok) i w dodatku byliśmy u fryzjera przed wystawą:-D.
Golden jest delikatniejszy,spokojniejszy, ma dłuższą sierść-czasem naprawdę piękną i występuje w kolorach od prawie białego-kremowego po ciemny złoty.
Labradory-mówi się,że przez pierwsze 2 lata mają ADHD:-),potem się uspokajają, są bardziej żywiołowe, kolory: biszkoptowe, czekoladowe i czarne. Ogólnie obie rasy wykorzystywane w dogoterapii i jako psy przewodnicy. Bardzo oddane ludziom i strasznie łakome na jedzenie;-)-dla smakołyka zrobią wszystko, dlatego najlepiej trzymać je na karmie i nie ulegać temu błagalnemu spojrzeniu:-).

Do góry