wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Monia!CUUUDNY ten twój pies zakochałam się.....
Dzięki Monia!
Polecam wszystkim Golden Retriever- cudowny pies rodzinny, nie szczeka praktycznie wcale(co dla mnie jest ogromnym plusem), uczy się w mig wszystkiego i kocha absolutnie wszystkich tak samo . W ogóle jest cudowna ta moja Psiula
Angelus nie mialam nigdy labradora ale kazdy kto mial z ta rasa doczynienia poleca jako psa rodzinnego sa piekne i madre..troche interesuje sie kynologia i przyznaje Ci racje
Moja sunia,to Golden Retriever, nie labrador :-). Te rasy są często mylone,choć różnią się od siebie wieloma rzeczami. Zanim kupiliśmy psa tez myślałam,że to te same psy,tylko jeden z krótką ,drugi z długą sierścią. Moja Tajga faktycznie przypomina labka na tych zdjęciach,bo jeszcze nie obrosła prawidłowo(ma dopiero rok) i w dodatku byliśmy u fryzjera przed wystawą.zgadzam sie co do labradorow a jesli ktos nie ma warunkow na tak duzego pieska ,to Cavalier King Charles Spaniel tez sa cudowne,i zero agresjii.